Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 21.01.2021. 23:00:00

Vse epizode serije Vikend z očetom si lahko brez prekinitev ogledate samo pri Telemachu

Po izjemnem uspehu filma Vikend z očetom, ki je bil razglašen za najbolj gledan film v Srbiji v letu 2020, sedaj na program Nova S prihaja še istoimenska serija. Vseh sedem epizod naenkrat si lahko naši naročniki brez prekinitev že danes ogledajo v katalogu Vikend z očetom v Video klubu.
Beograjski kriminalec srednjih let Kašika (Nenad Jezdić), ki čuti, da se mu bliža konec, želi po hitrem postopku nadoknaditi zamujeni čas s sinom in mu predati vse, kar se mu zdi pomembo za življenje, povzeto v sedaj že kultni izjavi: »V življenju jahaš ali pa drugi jahajo tebe.«
V »otožni komediji« o odnosu med očetom in sinom glavne vloge igrajo Nenad Jezdić, Bane Vidaković, Miodrag Miki Krstović in Boris Milivojević, v enem najbolj čustvenih prizorov pa se pojavi tudi Džej Ramadanovski.
Kako do celotne serije naenkrat?
Če ste Telemachov uporabnik, si lahko serijo, ki je podnaslovljena, ogledate na platformi EON, D3 ali Total TV (EON aplikacija). Storitev stane 6,90 EUR, aktivirate pa jo lahko na portalu Moj Telemach ali s klicem v kontaktni center na številko 070 700 700.
Po nakupu imajo uporabniki 30 dni dostop do celotne sezone serije.
Za vse, ki serije raje gledajo na tradicionalen način, bo na programu Nova S (Balkan paket) vsak ponedeljek ob 21.00 na sporedu ena nova epizoda. Predpremiera nove epizode bo vsak petek ob 20.00 na voljo kasneje tudi v katalogu Nova S v Video klubu.
Film in serija sta bila posneta v produkciji Brigade v sodelovanju s podjetjema United Media in FCS.