Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami

Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami

Nazaj na Novosti
People

| 02.06.2019. 00:00:00

Vroče poletje v Video klubu z novimi vsebinami

V pozdrav poletju smo pripravili še več novih filmov in serij, vse vsebine pa so našim naročnikom na voljo prek platform EON in D3.


Pickbox nam je takoj po svetovni premieri omogočil, da uživamo v drugi sezoni zanimive serije Riviera. Serijo so opisali kot »jet set triler«, razkriva pa skrivnosti življenj milijonarjev iz Monte Carla. Delo oskarjevca Neila Jordana je po prvi sezoni upravičeno prejelo celo vrsto pozitivnih kritik.


HBO junija prinaša svetovno uspešnico Bohemian Rhapsody, ki je Ramiju Maleku v vlogi Freddieja Mercuryja prislužila oskarja za najboljšega igralca. Vsi ljubitelji glasbe in filma bodo lahko uživali v biografiji, ki spremlja nastanek in življenje skupine Queen, po mnenju številnih najboljše rock skupine vseh časov. Junija se na programu HBO začenja nova sezona serije Male laži z Meryl Streep, Nicole Kidman in Reese Witherspoon. Odkrijte, katera od njih pozna resnico in zakaj skrivnosti vedno priplavajo na površje.


V katalogu AXN vas čaka tudi prva sezona serije Oboževalka, najmlajši pa bodo lahko s katalogom Pikaboo uživali v vseh epizodah Maše in medveda. To je le nekaj od več kot 16.000 filmov in serij, ki so vam na voljo v Telemachovem Video klubu. Sedaj morate le še izbrati dobro družbo, se namestiti v kavč in uživati v filmih in serijah.
telemach