Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 26.05.2020. 00:00:00

Video klub v treh novih katalogih prinaša še več privlačnih vsebin!

Video klub smo razširili s tremi novimi katalogi: Diva, E! in SCI-FI, kjer bodo na voljo najbolj priljubljene vsebine istoimenskih televizijskih programov.


Če ste ljubitelji romantike, v katalogu Diva poiščite film Zadnja družica o Becci, ki se pripravlja na poroko svoje nečakinje, kjer bo že desetič v vlogi družice. Na eni od porok spozna Kyla in se prepriča, da pravo ljubezen najdeš, ko jo najmanj pričakuješ. V ta katalog prihajajo tudi nekatere izmed najboljših epizod serije Zdravniki v Chicagu, ki spremlja razburljiva življenja ekipe najpogumnejših zdravnikov v eni najbolj zaposlenih bolnišnic v Chicagu. V tem katalogu lahko ljubitelji dramatičnih zapletov, detektivskih zgodb in skrivnosti gledajo tudi priljubljeno kanadsko serijo Oglednik.


Video klub bo postal bogatejši tudi za trenutno najbolj priljubljeno resničnostno oddajo na svetu Kardashianovi, ki je na voljo v katalogu E!. V tem katalogu se lahko zabavate tudi ob resničnostni uspešnici Total Bellas, ki spremlja življenji dveh znanih dvojčic, zvezdnic rokoborbe.


Nekoliko drugačen pogled na pravljice bratov Grimm ponuja serija Grimm v katalogu SCI-FI, ljubitelji superjunakov in znanstvene fantastike pa se bodo lahko zatopili v najboljše epizode serij Marvel: Ubežniki in Potepuška kraljica.


Kataloga E! in Diva lahko spremljajo vsi uporabniki paketov EON (Light, Full in Premium), ki sta prek platforme EON na voljo tudi naročnikom D3 paketov Silver, Gold, Gold Extra i Gold Premium. Katalog SCI-FI je na voljo naročnikom paketov EON Full in Premium, prek platforme EON pa ga lahko spremljajo tudi naročniki D3 paketov Gold, Gold Extra in Gold Premium. Naročniki paketov Total TV Extra in Premium lahko s pomočjo storitve EON spremljajo vsebine iz vseh treh novih katalogov.


Zabavajte se in uživajte v novih katalogih v Video klubu.