Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.08.2019. 00:00:00

Video klub sedaj vključuje tudi katalog AMC

Avgust v Video klub prinaša novost: katalog AMC s serijami, ki so priljubljene med gledalci po vsem svetu. AMC je edina kabelska televizijska postaja, ki je osvojila nagrade emmy za najboljšo serijo - Oglaševalci so nagrado osvojili štirikrat zapored, serija Kriva pota pa je osvojila šest nagrad. Ljubitelji kakovostnih serij bodo lahko uživali v dveh spektakularnih serijah: Teror in Nosferatu.


Prva sezona serije Nosferatu  govori o vozniku Charlieju Maxu, ki že skoraj stoletje po opuščenih mestnih ulicah lovi in vabi otroke na vožnjo, pri čemer jim ukrade duše, pošasti, ki jih tako ustvari, pa pusti v grozljivem vzporednem svetu, imenovanem Christmasland.


Dolgo pričakovana druga sezona serije Teror bo na malih zaslonih premierno predvajana v četrtek, 15. avgusta, ob 22:00 na programu AMC, takoj zatem pa bo na voljo tudi v katalogu Video klub. Nova sezona nas popelje v čas druge svetovne vojne, v internacijsko taborišče za japonsko-ameriško skupnost na otoku Terminal Island, kjer pride do vrste nenavadnih smrti. Zgodba spremlja mladeniča, ki poskuša razumeti dogajanje in sprožiti boj proti odgovornim.


Tudi drugi katalogi bodo osveženi z novimi filmi in serijami


V katalog Cinestar prihaja napeti znanstvenofantastični triler Vrsta. Film spremlja nekdanjega zapornika, ki beži pred zveznimi silami, vesoljskimi vojaki in tolpo, ki jo vodi James Franco. Edini, ki mu lahko pomaga, je mlajši brat z zunajzemeljskim orožjem, do katerega se je dokopal po naključju. Poleg Jamesa Franca igrajo še Carrie Coon, Dennis Quaid, Zoë Kravitz in Myles Truitt.


V katalogu Pickbox  lahko prvič spremljate italijansko serijo Pri ženski sreči, ki jo je navdihnil znani roman Au Bonheur des Dames pisatelja Emila Zolaja. Pri ženski sreči je revolucionarna prodajalna v Milanu, kjer sta lepota in razkošje na dosegu roke. Prodajalna v obdobju gospodarske rasti v petdesetih letih prejšnjega stoletja raste in se razvija, ob tem pa se odvija tudi zgodba. V kataloguPickboxvas bo serija Pokvarjeno mesto popeljala v leto 1982, kjer se vse vrti okoli rokenrola in kokaina na Sunset Stripu. Detektiva Jack Roth in Paco Contreras se ob iskanju morilca srečata z najtežjim primerom v svoji karieri.


Krepostni Gemstonovi je nova serija HBO, ki z vrhunskimi komiki zagotavlja pravi spektakel. Zgodba spremlja izjemno bogato družino Gemstonovih, v kateri vedno vlada drama, vodi pa jo izkušeni igralec John Goodman. Serija ponuja komičen pogled na borbo za moč in vpliv. Ostale člane družine igrajo fantastični Danny McBride, ki je serijo tudi ustvaril, ter Edi Patterson in Adam DeVine. Preostane vam samo še, da se nasmejete od srca.


Uživajte v več kot 16.000 naslovih z Video klubom in novim katalogom AMC, v katerem bodo vsebine na voljo določeno obdobje. Mi bomo še naprej širili kataloge vsebin in dodajali nove, da boste zadovoljni vsi ljubitelji sedme umetnosti.
telemach