Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 08.06.2023. 13:06:27

Junijski Video klub je pripravljen! Oglejte si novo vsebino!

Udobno se namestite in izberite katalog po svojih željah.

Uživajte v novem katalogu Marquee TV, v katerem boste našli izjemne baletne predstave, sodobni ples, opero, gledališke predstave, klasično glasbo in dokumentarne filme, ki smo jih skrbno izbrali samo za vas! Poiščite svojo najljubšo opero in glejte klasike, kot je Čarobna piščal v izvedbi Kraljeve operne hiše,  Angleški narodni balet, Balet pariške Opere, Shakespearjev Hamlet ter številne druge umetniške vsebine.  

V ponedeljek, 19. junija, si v katalogu Pickbox Now oglejte dokumentarni film Escobar je mrtev, ki spremlja majhno skupino elitnih plačancev ob poizkusu atentata na Pabla Escobarja na vrhuncu njegove moči. Gre za vznemirljivo skrito zgodbo, ki temelji na resničnih dogodkih. 

Oboževalce revolucionarne HBO-jeve serije Seks v mestu bo po 22. juniju v katalogu HBO OD razveselila druga sezona serije In kot bi mignil... Novo poglavje spremlja Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirando (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis), ki iz zapletene resničnosti življenja in prijateljstva pri tridesetih vstopajo v še bolj zapleteno resničnost življenja in prijateljstva pri petdesetih.

Ne zamudite izjemne vsebine, ki vam je na voljo v Telemachovem Video klubu!