Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.01.2021. 23:00:00

Video klub bo januarja rezerviran za najpogumnejše

V leto 2021 vstopamo z grozljivo dobrimi vsebinami v Video klubu.
Od 5. januarja lahko v katalogu AMC gledate drugo sezono nadnaravne grozljive serije NOS4A2 (Nosferatu). Ta ameriška grozljiva drama spremlja umetnico iz delovnega razreda, ki uporabi svoje nadnaravne sposobnosti, da bi odkrila nesmrtno bitje, ki lovi otroke.
Drugo sezono serije Razkrivanje čarovnic lahko v katalogu HBO OD gledate od 8. januarja dalje. V tej sezoni glavna junakinja, zgodovinarka in čarovnica Diana Bishop, ter njen prijatelj Matthew iščeta mogočno čarovnico, ki bo Diani pomagala ukrotiti svoje moči pri iskanju izmuzljive Knjige življenja.
Režiser Guy Ritchie je ustvaril novo akcijsko komedijo Gospodjeki vas od 25. januarja čaka v katalogu CineStar Premiere PlusUspešnica spremlja pot Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey), ki je v Londonu zgradil dobičkonosen imperij marihuane. Ko se odloči, da se umakne iz posla, to s seboj potegne celo vrsto zapletov in skrivnih zarot.
Praznike in prosti čas preživite ob teh in še 18.000 drugih razburljivih naslovih v Video klubu, ki bodo odklenjeni do 15. januarja skupaj s številnimi televizijskimi programi. Praznike je najlepše preživeti doma!