Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Varni na spletu, varni v svetu Varni na spletu, varni v svetu Varni na spletu, varni v svetu Varni na spletu, varni v svetu

Varni na spletu, varni v svetu

Nazaj na Novosti
People

| 04.06.2019. 00:00:00

Varni na spletu, varni v svetu

Telemach začenja z novim družbeno odgovornim projektom, v sklopu katerega bo na osnovnih šolah po Sloveniji izvajal interaktivne delavnice varne rabe interneta za učence predmetne stopnje. Na prvi delavnici na OŠ Ljudski Vrt Ptuj so nova znanja in veščine varne rabe interneta ter družbenih omrežij osvojili šestošolci.


Telemach želi s projektom Varni na spletu, varni v svetu mlade iz vse Slovenije osvestiti o tem, kako se odzvati na različne poskuse spletnih prevar. V okviru interaktivnih delavnic za učence predmetne stopnje osnovnih šol so kot prvim koristne nasvete in informacije predali šestošolcem osnovne šole Ljudski Vrt na Ptuju.


Učenci so na delavnici spoznali različne primere spletnih goljufij, načine reševanja težav, uporabe ustreznih gesel, preprečevanja dostopa do osebnih podatkov, zaščite zasebnosti na družbenih omrežjih ter se podrobneje seznanili s prednostmi in nevarnostmi uporabe svetovnega spleta.


Telemach sicer svojo zavezo družbeno odgovornega delovanja v letošnjem letu razširja na več področij in začenja nove projekte, usmerjene v dobrobit okolja, hkrati pa ostaja zvest razvoju in uspehom slovenskega športa prek sponzorstev številnih vrhunskih športnikov in športnih zvez.