Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.01.2024. 14:21:27

Samo v Video klubu vas čaka pravi maraton televizijskih serij

V Video klubu je vedno pravi čas za uživanje, mi pa vam prinašamo premiere novih sezon in še veliko drugih vsebin. 

V katalogu Pickbox Nowsi oglejte drugo sezono serije Primeri Vigil, ene najbolj občudovanih britanskih dram zadnjih let, ki je osvojila tudi mednarodnega emmyja za najboljšo dramsko serijo. Zvezdniki, kot so Rose Leslie, Shaun Evans in Suranne Jones, blestijo v policijski uspešnici, ki se začne s preiskavo umora na podmornici, druga sezona pa prinaša primer katastrofalne nesreče med preizkušanjem orožja britanskih zračnih sil. 

V katalogu CineStar Premiere Plus bo od 22. januarja na sporedu šesta sezona serije Birminghamske tolpe. Tommy Shelby je vojni veteran, ki se je boril v jarkih ter nato postal gangster, podjetnik, industrijski magnat, vohun in nazadnje poslanec v parlamentu. Na svoji odisejadi je obračunal s številnimi kriminalnimi združbami, poslovnimi nasprotniki, tujimi uporniki in samim britanskim sistemom. V tridesetih letih prejšnjega stoletja, ko se zbirajo temni viharni oblaki, pa se mora soočiti s posledicami svojih izkušenj in dejanj.

Nova sezona serije Pravi detektiv: Dežela teme bo premierno na sporedu 15. januarja na pretočni platformi HBO Max, premiera na programu HBO pa bo na isti dan ob 20.00.  Ko v Ennisu na Aljaski nastopi dolga zimska noč, osem mož, ki skrbijo za arktično raziskovalno postajo Tsalal, izgine brez sledu. Da bi rešili primer, se bosta morali detektivki Liz Danvers (Foster) in Evangeline Navarro (Reis) soočiti s temo, ki jo nosita v sebi, in raziskati strašljive resnice, zakopane pod večnim ledom. V katalogu HBO OD odkrijte, kaj prinaša novih šest epizod te serije.