Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.12.2021. 23:00:00

V vaš dom prihaja praznična čarovnija!

Telemach nadaljuje s praznično tradicijo!

Od 8. decembra do 12. januarja bodo lahko naši naročniki uživali v dodatnih programih*, odklenjenih filmih in serijah v Video klubu ter v paketu HBO Premium!

Dodatni programi in Video klub** bodo odklenjeni samodejno. V paketu HBO Premium, ki ga aktivirate na portalu ali v aplikaciji Moj Telemach, z obiskom Telemach poslovalnice ter preko klicnega centra na številki 070 700 700, vas čakajo programi HBO in Cinemax, storitve HBO GO in HBO OD ter najbolj priljubljene serije in filmi.

Naročnike paketa EON Premium bomo razveselili še z filmi in serijami za vso družino v posebnem katalogu “Naše darilo”, ki vas bo čakal v Video klubu.

Praznična televizijska čarovnija v vašem domu se lahko začne.

Vesele praznike!

Vaš Telemach


*Samodejno bodo odklenjeni vsi dodatni televizijski programi, razen programov in paketov VOYO, Zadruga, Vreme Zla in programi za odrasle, ki niso vključeni v akcijo.

**Naročniki na storitev Total TV lahko vsebine iz Video kluba spremljajo v mobilni aplikaciji EON.

Nabor in število programov, ki jih lahko od 8. 12. 2021 do 12. 1. 2022 spremljate brez doplačila, sta odvisna od vašega trenutnega paketa in tehničnih možnosti. Za spremljanje programov v visoki ločljivosti HD potrebujete televizor z oznako FULL HD in ustrezen sprejemnik, ki podpira spremljanje programov v visoki ločljivosti HD. Za ogled programov za nazaj mora stranka imeti ustrezno opremo ali EON aplikacijo. Promocijsko spremljanje paketa HBO Premium brez doplačila v obdobju od 8. 12. 2021 do 12. 1. 2022 velja za prvih 12.500 naročnikov Telemachovih fiksnih storitev in 2500 naročnikov Total TV, ki niso hkrati naročniki nobenega dodatnega paketa HBO, Cinemax, HBO + Cinemax ali paketa HBO Premium. Naročnikom, ki imajo že vključen paket EON Premium bo na voljo ogled 40 filmov v Video Klubu v mapi »Naše darilo«. VOYO, Zadruga, Vreme zla in programi za odrasle niso del božično/novoletne akcije odprtih programov in paketov. Paket HBO Premium lahko naročniki aktivirajo preko portala Moj Telemach na naslovu moj.telemach.si, v poslovnih enotah Telemacha ali s klicem na številko za pomoč uporabnikom 070 700 700. Dne 12. 1. 2022 bodo dodatni programi, paketi in storitve samodejno izključeni in bo naročnikom na voljo tista shema in paket, ki ga imajo po naročniški pogodbi.