Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.02.2022. 23:00:00

V Slovenijo 8. marca prihaja HBO Max!

Ne hodite pogosto v kino? Ne skrbite, kmalu se bo vaša dnevna soba spremenila v kino dvorano! Uradno je namreč potrjeno, da v Slovenijo prihaja priljubljeni HBO Max, ki bo na enem mestu ponujal legendarne vsebine Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Original produkcije.

HBO Max, spletna platforma za prikazovanje video vsebin na zahtevo podjetja WarnerMedia, ki bo v Sloveniji na voljo od 8. marca 2022, bo nadomestila obstoječo platformo HBO GO.

HBO Max bo na enem mestu prvič združil nove in kultne vsebine Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Max Original. Najnovejši Warner Bros. filmi bodo v HBO Max ponudbo prispeli le 45 dni po kino premieri. Med priljubljenimi vsebinami, ki vas bodo navdušile, so tudi filmi: Matrica: ObuditevDune: Peščeni planetKralj Richard in številni drugi.

HBO Max bo pri Telemachu v dodatnem paketu HBO Premium samodejno nadomestil HBO GO, pri čemer si bodo morali uporabniki namestiti novo aplikacijo HBO Max. Za prijavo veljajo podatki, ki so jih do sedaj uporabljali za dostop do HBO GO.

Cena dodatnega paketa HBO Premium, katerega del bo po novem HBO Max, se ne bo spremenila, še naprej pa velja tudi, da je vključen v pakete EON Premium.

HBO Max ponuja izboljšano izkušnjo gledanja. Ponuja možnost personalizacije do pet profilov, ogled vsebin na do treh napravah istočasno in registracijo neomejenega števila naprav po naročnini.

Pripravite si zalogo pokovke, prihajajo nepozabni filmski večeri!