Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.01.2022. 23:00:00

V leto 2022 vstopite s svetovnimi uspešnicami HBO, AMC in CineStar Premiere v Video klubu

Naj bo ena od novoletnih zaobljub, da si vsak mesec ogledate vsaj en kakovosten film ali serijo. Vsak mesec vam zato priporočamo najbolj aktualne naslove v našem Video klubu, tu pa so naša priporočila za januar!

katalog AMC prihaja nova serija Little drummer girl, posneta po istoimenski knjižni uspešnici, ki združuje strastno ljubezensko zgodbo in nadvse razburljiv triler. Serija prikazuje svet, v katerem so meje med junaki in zlobneži ter ljubeznijo in sovraštvom nevarno zabrisane.  V šestih delih miniserije v glavnih vlogah nastopajo izjemni Alexander Skarsgård, Michael Shannon (Oblika vode), Florence Pugh (Lady Macbeth) in številni drugi.

Druga sezona nagrajene HBO-jeve serije Evforija bo premierno na voljo 10. januarja na storitvi HBO GO, na isti dan pa bo prva epizoda predvajana na programu HBO ob 20. uri. Ameriška igralka in pevka Zendaya v glavni vlogi igra najstnico Rue Bennett, ki se ji življenje postavi na glavo, ko spozna Jules Vaughn, transspolno dekle, ki se priseli v njeno mesto. V novi sezoni mora Rue med prepletenimi življenji v mestecu East Highland najti upanje, ko se sooča s pritiski ljubezni, izgube in zasvojenosti.

V katalogu CineStar Premiere Plus si od 24. januarja oglejte filmsko uspešnico Stopnja smrti, v kateri upokojeni vojaški specialec vedno znova preživlja isti dan, ki se vedno zaključi, ko ga surovo usmrtijo neznani plačanci ali pa ob begu pred njimi. Roy lahko popravi stvari in postane najboljša različica samega sebe, če se uspe rešiti pred ponovno smrtjo.

Uživajte v novoletnih praznikih z odklenjenimi programi in Video klubom, v katerem vas čaka več kot 18.000 naslovov.

Srečno novo leto!