Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 21.02.2024. 11:33:00

Organizacija CDP skupini United Group podelila oceno B na področju podnebnih sprememb

Skupina United Group, katere del je tudi Telemach Slovenija, je od organizacije CDP na področju podnebnih sprememb nedavno prejela oceno B. Ta dosežek priča o znatnem napredku, ki smo ga dosegli na svoji poti k trajnostnosti.

Sistem točkovanja CDP ocenjuje podjetja na podlagi celovitosti njihovega razkritja aktivnosti, ozaveščenosti o okoljskih tveganjih in priložnostih ter njihovega upravljanja. Ta ocena pomeni, da skupina United Group aktivno upravlja tveganja in priložnosti, povezane s podnebnimi spremembami, ter da so naša prizadevanja na tem področju otipljiva in verodostojna.

Miriam Di Traglia, izvršna direktorica za skladnost, upravljanje tveganj in trajnostnost, je povedala: »Ta rezultat odraža našo zavezanost vključevanju odgovornih praks v vse vidike našega poslovanja. Poudarja naš proaktivni pristop k obvladovanju podnebnih tveganj in izkoriščanju priložnosti za pozitivne spremembe. Ponosni smo na svoj dosedanji napredek in se veselimo poti, ki je pred nami. Ta rezultat nas motivira, da še naprej premikamo meje in spodbujamo še bolj odporno prihodnost.«

Ob proslavitvi tega mejnika pa se hkrati zavedamo, da naša pot k trajnostnosti ni končana. Še naprej si prizadevamo za nenehne izboljšave ter zagotavljamo skladnost z najvišjimi standardi okoljske odgovornosti in družbenega vpliva.