Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K! Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K! Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K! Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K!

Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K!

Nazaj na Novosti
People

| 24.05.2019. 00:00:00

Turnir Roland Garros glejte na programu Eurosport 4K!

Med 26. majem in 9. junijem bo Telemach svojim naročnikom na platformi EON in na televizijskih sprejemnikih, ki imajo D3 CAM/Conax, v začetno programsko shemo vključil program Eurosport 4K, ki je bil pripravljen posebej za odprto prvenstvo Roland Garros, najbolj znan turnir na pesku.


Bo Nadal uspel osvojiti 12. lovoriko na tem igrišču ali pa mu bo račune prekrižal Novak? Prav tako ne manjka niti mladih igralcev, ki se bodo za prestižni pokal Roland Garrosa borili do zadnje točke. Eurosport 4K bo prenašal 120 ur programa v živo z osrednjega igrišča, vse dvoboje pa bodo komentirali angleški komentatorji.


Vsi, ki imate doma televizor, ki podpira visoko ločljivost 4K, ali digitalni sprejemnik EON, boste lahko tekme spremljali v začetni shemi EON na programskem mestu 232, prek kodirne kartice D3CAM/Conax pa na programskem mestu 400.


Teniška vročica se je že začela, zato je Eurosport pripravil tudi nagradno igro za naše naročnike. Obiščite Telemachovo stran na omrežju Facebook in sodelujte v treh nagradnih vprašanjih. Če pravilno odgovorite le na enega (sodelujete lahko pri vseh treh vprašanjih in si tako povečate možnosti za zmago), si lahko zagotovite vstopnico za žreb za izjemno teniško izkušnjo. Glavnemu nagrajencu bo Eurosport podaril potovanje za dve osebi za ogled turnirja za Grand Slam Roland Garros v Parizu!


Pozor, nagradna igra poteka le do srede, 29. maja, zato pohitite!