Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU

Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU

Nazaj na Novosti
People

| 04.06.2020. 22:00:00

Tudi Telemach sodeluje pri uspešnem zagonu projekta WiFi4EU

Evropska komisija bo v letih od 2018 do 2020 v okviru projekta WiFi4EU za vzpostavitev brezplačnega dostopa do interneta na javnih mestih namenila 120 milijonov evrov, prek javnega razpisa pa je doslej za vrednotnice v višini 15.000 evrov uspešno kandidiralo 155 slovenskih občin.
Projektu se je pridružilo tudi podjetje Telemach, ki je do sedaj brezžični internet z visokimi hitrostmi vzpostavilo v desetih občinah: Laško, Šmartno ob Paki, Vitanje, Zreče, Vransko, Središče ob Dravi, Mislinja, Razkrižje, Ptuj in Žirovnica. Namestitve bo podjetje nadaljevalo tudi v nekaterih drugih občinah.
Z vzpostavitvijo brezžičnega sistema bomo vsi skupaj pripomogli k boljši kakovosti življenja, saj postaja nenehna povezava s svetom del našega vsakdana. Evropska komisija želi s projektom povezanost prebivalcev in obiskovalcev z brezžičnim internetom izboljšati predvsem v parkih, na trgih, v knjižnicah, muzejih, zdravstvenih ustanovah itd.