Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.09.2019. 00:00:00

Tudi septembra nove vsebine v Video klubu

Kot vsak mesec smo tudi septembra v Video klubu pripravili novosti. Oglejte si, kaj vam priporočamo tokrat.


Katalog HBO je bogatejši za še eno zgodbo legendarnega detektiva Sherlocka Holmesa. Film Holmes in Watson je zabaven pogled na prijateljstvo dveh glavnih junakov detektivske klasike Arthurja Conana Doyla, ki s svojimi izjemnimi sposobnostmi sklepanja rešita skrivnosten umor v Buckinghamski palači. Če so vam bili všeč filmi o ekipi najboljših roparjev (Oceanovih 11, 12 in 13), vam bo gotovo všeč Oceanovih 8. Igralska zasedba, ki jo sestavljajo Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson in Rihanna, upodablja glavne like novega nadaljevanja serije Oceanovih. Tokrat ženska zasedba načrtuje krajo 150 milijonov dolarje v vredne ogrlice Toussaint Cartier.


Za ljubitelje serij katalog HBO prinaša serijo Nogometaši in tretjo sezono serije Zgodbe Times Squara. Dwayne »The Rock« Johnson se vrača v peti sezoni priljubljene komedije Nogometaši, ki prikazuje razkošni in pogosto neusmiljeni svet poklicnega ameriškega nogometa skozi oči skupine nekdanjih in sedanjih igralcev, ki skušajo ostati v igri. Zgodbe Times Squara gledalce tudi v tretji sezoni vrača na ulice New Yorka v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.


Serijo sestavljajo tri sezone, od katerih se vsaka dogaja v različnem časovnem obdobju vzpona pornografske industrije v New Yorku v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Sedaj lahko uživate v tretji sezoni.


Katalog Epic Drama prinaša osem epizod prve sezone serije Mafijski detektiv Maltese. Zgodba je postavljena v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko se proizvodnja heroina preseli iz Marseilla na Sicilijo, kar prinaša spremembe tudi za največjo zločinsko organizacijo na svetu - mafijo. Maltese, ki ga igra Kim Rossi Stuart, bo razkril zapleten svet korupcije in brezvladja, v katerem morilci in zločinci delajo z roko v roki z mogočnimi in nedotakljivimi ljudmi, med katerimi so tudi vladni uradniki.


Peter Berg, režiser filmov Katastrofa na Horizontu in Edini preživeli je ustvaril nov akcijski spektakel z Markom Wahlbergom in Johnom Malkovichem v glavnih vlogah. Film 22 milj je na voljo samo v katalogu CineStar. James Silva je obveščevalni agent v najbolj cenjeni in nerazumljeni enoti agencije CIA. S pomočjo tajne skupine komandosov mora poiskati in pripeljati na varno moškega z izredno občutljivimi informacijami, ki bi lahko ogrozile življenja vseh. Ali mu bo uspelo? Vohunske igre so neusmiljene.


Uživajte v septembrskih novostih v Video klubu in se pripravite na jesenska presenečenja, ki vam jih pripravljamo.
telemach