Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 20.02.2019. 00:00:00

To so super telefoni, ki jih lahko dobite le pri Telemachu!

Predstavljamo vam tri odlične pametne telefone, ki jih najdete ekskluzivno v Telemachovi ponudbi.


Blackberry KEY2
Z varnim pristopom k zasnovi, s katero je s strojno opremo zaupanje del vsake naprave, je BlackBerry KEY2 odporen proti zlonamernim programom. Z večjimi matiranimi tipkami in prenovljeno zasnovo prečk za optimiziran razmik med tipkami novi model poskrbi za bolj udobno in natančno izkušnjo pri tipkanju. Z novim elegantnim aluminijastim ohišjem Series 7 BlackBerry KEY2 prenovljeno inteligentno tipkovnico združuje s 4,5-palčnim zaslonom na dotik, ki ponuja še boljšo uporabniško izkušnjo.


Cena v paketu NAJVEČ: 19,83 EUR na mesec


Google Pixel 3
Pixel 3 je najnovejši pametni telefon iz družine izdelkov Google Pixel. Pohvali se lahko s sposobnostjo ustvarjanja izredno privlačnih fotografij. Izjemna kamera, podprta z umetno inteligenco, ima več dodatnih funkcij: samodejno izbere najboljše posnetke, izboljša delovanje pri šibki svetlobi brez bliskavice, omogoča bolj kakovostne fotografije s povečavo ter prepozna predmete in stvari, ki jih ujamete v objektiv fotoaparata (Google Lens). Opremljen je z dvema sprednjima kamerama, ki omogočata izbiro med ozkim in širokim kadrom pri slikanju selfijev.


Cena v paketu NAJVEČ: 31,83 EUR na mesec


Honor View 20
Honor View 20 označuje novo obdobje v pametni tehnologiji. Njegova dvojna kamera z ločljivostjo 48 milijonov točk in možnostjo zajema tridimenzionalne slike spreminja svet fotografije. Medtem ko zmogljiv 7-nanometrski procesor Kirin 980 AI in vgrajene inovativne tehnologije omogočajo, da vidite nevidno, vam telefon omogoča tudi kakovostne nočne posnetke. Honor View 20 bo očaral tudi vse ljubitelje tridimenzionalnih iger, saj ga lahko hitro spremenite v najljubšo igralno konzolo.


Cena v paketu NAJVEČ: 19,83 EUR na mesec