Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.10.2022. 11:14:53

To jesen v Video klub prihajajo filmske uspešnice in nove serije

Uradno se je začela jesen, z njo pa tudi najprimernejši čas za pokovko in filme. Video klub vas že pričakuje!

Ta mesec vas v Video klubu v katalogu HBO čaka filmska uspešnica Uncharted, ki bo na sporedu od 16. oktobra. Film je navdihnila znamenita serija videoiger, v njem pa se gledalcem predstavi ulični fant Nathana Draka (igra ga Tom Holland), ki se na pustolovščine poda z izkušenim partnerjem Victorjem Sullyjem (Mark Wahlberg).

V katalogu Pickbox si lahko ogledate novo špansko serijo Dve življenji. Julia živi v mestu, kjer ima popolno službo in zaročenca. Le nekaj dni pred poroko pa jo šokantni razkritji prisilita, da se vrne v svoj domači kraj in v hišico, kjer je odraščala.

Najmlajšim ta mesec priporočamo risanko Hogie gre okrog sveta, ki bo v katalogu Da Vinci Kids na voljo od od 15. oktobra.  Radovedna žaba Hogi nikoli ne neha raziskovati, ko s prijatelji potuje po svetu z zanesljivim balonom, ki jih nosi od najslavnejših svetovnih znamenitosti do lokalnih športnih dogodkov.

Oglejte si, kaj vse vas še čaka v Video klubu, v katerem je na voljo več kot 24.500 filmov, serij in dokumentarnih oddaj!