Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.09.2022. 13:10:53

To jesen si oglejte največje filmske uspešnice in najboljše serije, na voljo samo v Video klubu!

V Video klubu, v katerem je zbranih več kot 24.500 naslovov, vas septembra čakajo najbolj privlačni filmi in serije, ki vam bodo popestrili začetek jeseni!

Četrta sezona serije Pridigar prihaja v katalog Cinestar Premiere Plus 26. septembra. Jesse Custer, ki je zaradi obljube, dane pokojnemu očetu, opustil kriminalno življenje, se vrne v svoj rojstni kraj v Teksasu, da bi prevzel družinski duhovniški stan. Jesse si prizadeva rešiti skupnost in prebuditi človečnost v ljudeh, vi pa si oglejte, ali mu bo to poslanstvo tudi uspelo.

Peta sezona serije Deklina zgodba bo v katalogu HBO OD premierno predvajana 19. septembra. V novi sezoni se June sooča s posledicami umora poveljnika Waterforda, medtem ko se trudi na novo odkriti svojo identiteto in poslanstvo. June, Luke in Moira se od daleč borijo proti Gileadu, medtem ko nadaljujejo boj za rešitev Hanne in ponovno združitev.

V katalogu Pickbox ta mesec izpostavljamo film V navzkrižnem ognju, ki bo svojo ekskluzivno premiero doživel 22. septembra. Jo se podre svet, ko napadalci vdrejo v luksuzni hotel, kjer počitnikuje z družino in prijatelji. Groza, ki sledi, bo na kocko postavila njihova življenja in razkrila skrivnosti.

Septembra vam želimo obilico užitkov v novostih, na voljo le v Video klubu!