Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.06.2021. 22:00:00

TIDAL je tu – najboljši zvok, ki te spremlja povsod, odslej pri Telemachu

TIDAL, vodilna globalna storitev pretočne glasbe in zabave, je od danes na voljo vsem Telemachovim uporabnikom.

Telemachovi uporabniki lahko odslej dostopajo do več kot 70 milijonov skladb vseh zvrsti tuje in domače glasbe, na tisoče skrbno izbranih glasbenih seznamov predvajanja, 250.000 video posnetkov v najvišji kakovosti – vse brez oglasov in tudi brez internetne povezave. Člani lahko dostopajo do TIDAL-a na številnih napravah, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki, namiznimi računalniki, pametnimi televizorji in prek naprav Bluetooth.

Poleg vrhunskega zvoka, ki ga ponuja TIDAL Premium, je naročnikom na voljo tudi različica HiFi za kakovost brez izgub in posnetke v formatih Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio in Dolby Atmos. Na voljo so tudi družinski paketi za do 6 družinskih članov.

TIDAL ponuja prilagojena glasbena priporočila in uporabnikom omogoča ustvarjanje lastnih seznamov. Poleg glasbe so na voljo tudi ekskluzivne video vsebine, glasbeni video posnetki, pa tudi nastopi glasbenih zvezd v živo, intervjuji, podcasti, poslušanje novih albumov, srečanja z ustvarjalci.

Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev. Je pa za vse uporabnike, ki do 31. avgusta 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ, uporaba storitve TIDAL Premium na voljo promocijsko, in sicer za čas trajanja pogodbene obveznosti, to je 24 mesecev. Aktivacija je možna na portalu Moj Telemach.