Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.03.2023. 14:11:00

Telemachu že tretje leto zapored certifikat odličnosti!

Ponosni smo, da so naša prizadevanja uradno priznana in nagrajena tudi v letu 2023, ko smo že tretjič zapored postali prejemnik Certifikata za odličnost uporabniške izkušnje. Podeljuje ga prva in največja specializirana Mystery Shopping agencija v Sloveniji, najbolj pa nas veseli, da je kakovost naših storitev prepoznana in toplo sprejeta tudi s strani naših uporabnikov.

Certifikat za odličnost uporabniške izkušnje je priznanje za podjetja, ki združujejo odlično uporabniško izkušnjo strank (CX) z dobro delovno izkušnjo zaposlenih (EX) v eno. Je odraz prizadevanj za vlaganja v uspešen razvoj zaposlenih, podjetja in blagovne znamke, saj odraža zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih, zavzetost, strokovnost, produktivnost ter motivacijo za visoko kakovost storitev za kupce.

»Pri Telemachu vsak dan postavljamo skrb za naročnike in zaposlene na prvo mesto, saj se zavedamo, da bomo le kot enakovredni partnerji lahko gradili uspešne zgodbe, ki temeljijo na zaupanju in zvestobi. Vesel sem, da je bil naš trud tudi letos prepoznan in zagotovo je to motivacija in hkrati zaveza, da bomo še naprej gradili podjetje po meri naročnika in zaposlenih,« je ob tem povedal Uroš Šuštar, vodja oddelka za uporabniško izkušnjo pri Telemachu.

Na Telemachovih družbenih omrežjih Instagram in Linkedin bomo kmalu predstavili zgodbe naših sodelavcev, ki so ključni pri zagotavljanju zadovoljstva naših uporabnikov. Spremljajte naše profile in tako ne zamudite zanimivih utrinkov, ki jih bodo delili z vami.

Kakovostne in stabilne telekomunikacijske storitve so že vse od začetka osnova delovanja Telemacha. Tudi v bodoče si bomo prizadevali, da bomo na zahtevnem in hitro spreminjajočem se področju telekomunikacij zadovoljili pričakovanja najzahtevnejših uporabnikov in se še naprej budno posvečali prvovrstni uporabniški izkušnji.

Iskrena hvala za zaupanje.

Vaš Telemach