Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 11.04.2022. 22:00:00

Telemachovi fiksni paketi EON postajajo najhitrejši na slovenskem trgu

Pri Telemachu občutno dvigujemo internetne hitrosti v vseh svojih fiksnih paketih EON, ki tako postajajo najhitrejši na slovenskem trgu. V največjem paketu EON Premium bo po novem hitrost do uporabnika kar do 1 Gbps. Tako kot vedno bodo sprememb deležni novi in obstoječi uporabniki, povišanje hitrosti pa bo samodejno in postopno do konca aprila.

V središče delovanja postavljamo zadovoljstvo uporabnikov, nenehna vlaganja v infrastrukturo, izgradnja najsodobnejšega GIGA omrežja in jasna strategija pa nam omogočajo tudi, da se njihovim potrebam hitro prilagajamo.

In ker so želje ter pričakovanja uporabnikov vedno večja, z aprilom dodatno izboljšujemo obstoječo ponudbo paketov fiksnih storitev.

Paketi EON, poslovni paketi Biznis, paketi Biz Net in Biz DUO prinašajo občutno višje internetne hitrosti, povišujejo pa se hitrosti prenosa podatkov od in do uporabnika (upload in download). V paketu v EON Premium se tako hitrost z obstoječih do 600/60 povišuje na kar do 1000/100 Mbps, v paketu EON Full z do 300/30 na do 500/50, v EON Light pa z do 150/15 na do 200/20. Več.

Prav tako pri Telemachu ves čas povečujemo svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, ob tem pa v svojo ponudbo redno dodajamo tudi programe v visoki ločljivosti.

O Telemachovi uspešnosti pričajo številna priznanja v zadnjem obdobju. Tako smo tudi v leto 2022 vstopili s pomembnima nagradama – za najhitrejše fiksno in 5G omrežje v Sloveniji. To so uradno potrdile meritve s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®. Smo vodilni ponudnik plačljivih televizijskih vsebin in fiksnega širokopasovnega interneta, prav tako pa že dolga leta tudi najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji.