Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 23.08.2021. 22:00:00

Telemachove poslovalnice odslej v novi podobi za še boljšo uporabniško izkušnjo

Po tem, ko so maja v telekomunikacijskem podjetju Telemach spremenili podobo blagovne znamke, se ta sedaj seli tudi na njihova prodajna mesta. S prehodom na novo grafično podobo se tako v celoti povezujejo v enoten izgled in vizualno komuniciranje vseh članov skupine United Group. Uradna otvoritev prve prenovljene poslovalnice v Murski Soboti bo potekala 25. avgusta. Nova podoba prinaša svežino, sodobna oprema pa bo v kombinaciji z vrhunskimi tehnologijami, ki jih bodo obiskovalci lahko preizkusili že na licu mesta, poskrbela za še boljšo uporabniško izkušnjo. 
Obiskovalci prenovljenih Telemachovih poslovalnic se bodo znašli v prijaznem in zanimivem okolju v središču najsodobnejše tehnologije, ki jo bo moč preizkusiti na licu mesta in se že tam prepričati o njeni uporabnosti. Stranke se bodo tako lahko dodobra spoznale s Telemachovo ponudbo v elegantnem in odprtem prostoru, obdanem z naravnimi in industrijskimi elementi, ki združujejo najnovejše trende na področju notranjega oblikovanja. To bo hkrati tudi poglobilo interakcijo med prodajnim osebjem in obiskovalci, ki bodo na ta način deležni še boljše uporabniške izkušnje.
Za novo grafično podoba stojita komunikacijska direktorica skupine United Group Vana Henriksen ter direktor prodaje in uporabniške izkušnje v skupini, Tomaž Kampuš. V inovativnih idejah sta združila prednostne cilje blagovne znamke z izkušnjami oziroma povratnimi informacijami uporabnikov. »Naša nova podoba odraža našo predanost, da strankam zagotovimo le najboljše, da se pri nas počutijo kar najbolje, hkrati pa sporoča, da v svoji panogi narekujemo trende in smo zavezani najvišjim standardom, ko gre za kakovost ponudbe in storitev ter zadovoljstvo,« je ob tem povedala Maxi Cerar, glavna komercialna direktorica pri Telemachu.
Otvoritev prve prenovljene poslovalnice na Lendavski 29 D v Murski Soboti bo potekala 25. avgusta med 9. in 19. uro. Po njenem zgledu pa bodo osvežene tudi vse ostale Telemachove poslovalnice.