Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU

Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU

Nazaj na Novosti
People

| 27.05.2019. 00:00:00

Telemachov turnir – S SRCEM NA PARKETU

Pred nami je pripravljalno obdobje slovenske ženske članske košarkarske reprezentance pred odhodom na letošnje evropsko prvenstvo v košarki, ki bo med 27. junijem in 7. julijem potekalo v Latviji in Srbiji. Naša dekleta bodo v skupinskem delu igrala v Nišu, kjer se bodo pomerila proti reprezentancam Italije, Madžarske in Turčije. #NIŠNASNEUSTAVI


Da pa bi se naša dekleta kar najbolje pripravile na evropsko prvenstvo, bodo v Sloveniji v pripravljalnem obdobju odigrale 5 pripravljalnih tekem.


Kot pravi košarkarski navijači se nam s svojo družino in prijatelji pridružite na 2-dnevnem Telemachovem turnirju – S SRCEM NA PARKETU v dvorani Tri Lilije v Laškem, na katerem se bodo naša dekleta najprej v petek, 31. maja 2019, ob 20. uri pomerile proti Češki in nato še  v soboto, 1. junija 2019, ob 16. uri proti Hrvaški. Preostale pripravljalne tekme bodo odigrane v dvorani Polaj v Trbovljah (6. junija: Slovenija – Švedska in 7. junija: Slovenija – Anglija) in v dvorani Poden v Škofji Loki (14. junija: Slovenija – Slovaška).


Na selektorjevem seznamu so: Nika Barič, Tina Cvijanovič, Merisa Dautović, Shante Marie Evans, Zala Friškovec, Teja Goršič, Tina Jakovina, Gala Kramžar, Aleksandra Krošelj, Eva Lisec, Sara Meden, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Eva Rupnik in Maruša Seničar.


Pri Telemachu pa smo poskrbeli tudi z novo lepo gesto za vse navijače, saj bomo prvim stotim prijavljenim navijačem na enega izmed Kompasovih programov, podaril vstopnice za tekme slovenske reprezentance v Nišu. Prijavite se ZDAJ!


Aktualne novice spremljajte tudi preko Facebook strani Telemach in Instagram strani Telemach.