Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.09.2021. 22:00:00

Telemach s 5G pokritostjo in obogatenimi paketi VEČ

Pri Telemachu nenehno premikamo meje. Tokrat vas razveseljujemo s prenovljeno mobilno ponudbo, ki jo sestavljajo še boljši, še privlačnejši, predvsem pa še hitrejši paketi VEČ. Že vse odkar so na trgu jih nadgrajujemo za nove in obstoječe naročnike ter vestno skrbimo, da zadovoljujejo potrebe še tako zahtevnih mobilnih uporabnikov. Tudi tokrat smo poskrbeli, da skupaj z njimi postavljamo najnovejše komunikacijske trende!
Kaj je novega?
Z neomejenimi klici smo razširili paket VEČ, hkrati pa smo omogočili, da vsi prenovljeni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ odslej ponujajo neomejene klice in sporočila. Povečali smo tudi količino prenosa podatkov; v paketu VEČ je z današnjim dnem na voljo 5 GB, v paketu ŠE VEČ kar 80 GB prenosa podatkov, paket NAJVEČ pa ostaja neomejen. Vsem uporabnikom paketov VEČ, ki imajo temu primerne naprave, je od danes brez doplačila na voljo tudi dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti, ki ga omogočamo že kar v 11 mestih po Sloveniji.
Po tem, ko smo junija kot prvi v Sloveniji predstavili gigabitno omrežje s pravo 5G izkušnjo, namreč uspešno nadaljujemo z vzpostavitvijo omrežja pete generacije. Poleg Ljubljane, kjer smo s postavitvijo baznih postaj pričeli najprej, omrežje 5G sedaj ponujamo tudi v Mariboru, Celju, Kranju, Kopru, Murski Soboti, Novi Gorici, Slovenj Gradcu, Novemu mestu, Velenju in na Ptuju.
S kombinacijo obstoječih LTE spektrov z novimi 3.500 in 700 Mhz, ki smo jih pridobili na zadnji dražbi, tako zagotavljamo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi.
Z novostmi in tehnološkim napredkom znova dokazujemo, da se kot telekomunikacijsko podjetje lahko postavimo ob bok najsodobnejšim snovalcem trendov in s pestro ponudbo ter izjemnimi storitvami še naprej skrbimo za zadovoljstvo svojih uporabnikov.