Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke

Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke

Nazaj na Novosti
People

| 01.02.2019. 00:00:00

Telemach razširil ponudbo za starše in otroke - nova aplikacija Hopster in risanke

Hopster je vodilna platforma za zabavo in učenje, ki je sedaj postala del Telemachove ponudbe. Video klub je bogatejši za več sto epizod pozorno izbranih in nagrajenih risank, na voljo pa je tudi posebna interaktivna aplikacija za otroke, stare od 2 do 6 let.


Svoje otroke boste z veseljem prepustili svetu Hopster, kjer učenje postane zabavno s preverjenimi vsebinami, lokaliziranimi v slovenščino. Poleg 20 premišljeno izbranih risank v Video klubu, kot so Pujsa Pepa, Telebajski in Zgodbe iz hišice na drevesu, aplikacija za mobilne naprave prinaša številne izobraževalne igre in priljubljene otroške pesmi.


»Danes, ko vse več otrok odrašča ob televiziji in pametnih napravah, je pomembno, da jim ne ponudimo le raznolikega in zabavnega programa, temveč predvsem vsebine, ki so poučne in znajo zadržati njihovo pozornost. Hopster nudi prav to. Tako najmlajšim gledalcem prinašamo visokokakovostne in izbrane vsebine ter novo digitalno igralnico z interaktivnimi vsebinami, s katerimi bodo popolnoma brez skrbi in ki jim bodo za vse življenje spodbudili željo po učenju,« je povedala Greta Cof, vodja marketinga in korporativnega komuniciranja v podjetju Telemach.


Februarja bodo lahko do kataloga vsebin Hopster v Video klubu dostopali vsi uporabniki paketov EON in aplikacije EON prek uporabniškega računa Moj Telemach. Aplikacija Hopster bo 3 mesece, do 30. aprila, brez doplačila na voljo vsem Telemachovim naročnikom. Po koncu promocijskega obdobja bo Hopster vključen v pakete EON Full in Premium, preko aplikacije EON pa bo na voljo tudi naročnikom paketov Gold, Gold Extra, Gold Premium in Total TV Premium, ostali pa lahko dokupijo za 4,9 eur/mesečno.