Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.12.2021. 23:00:00

Telemach prejemnik bonitete odličnosti!

Nenehno se trudimo, da obstoječim in novim uporabnikom nudimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Naš trud, strokovnost in visoko kakovost storitev uporabniki že leta nagrajujejo s svojim zaupanjem, zdaj pa imamo pri Telemachu dodaten razlog za veselje, saj smo prejeli certifikat bonitete odličnosti!

S ponosom sporočamo, da nam je družba Dun & Bradstreet, vodilni svetovni ponudnik poslovnih podatkov in analitike, podelila boniteto odličnosti AAA. Gre za posebno priznanje, ki pomeni, da kot poslovni subjekt spadamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno in izpolnjujejo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od dogodkov, kot so stečaj, izbris iz poslovnega registra ali blokada transakcijskih računov.

Certifikat bonitete odličnosti je uraden in objektiven pokazatelj o kakovostnem poslovanju, hkrati pa nakazuje, da smo med uporabniki, poslovnimi partnerji in konkurenti na trgu prepoznani kot zaupanja vredno podjetje, kar nas še posebej osrečuje.