Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 29.07.2022. 10:02:20

Telemach podpira slovenske gasilce

Slovenci smo v zadnjih dneh z mislimi na Krasu, kjer se gasilci že drugi teden pogumno borijo z ognjenimi zublji, ki so zajeli velik del goriškega območja.  Dobre misli pošiljamo vsem, ki so bili zaradi ognja prisiljeni zapustiti lastne domove, posebna pozornost pa naj bo seveda namenjena junaškim gasilcem.

Da bi vsaj malo pripomogli k nakupu že mnogokrat uporabljene in uničene opreme, bomo slovenskim gasilcem priskočili na pomoč z donacijo 5.000 EUR, hkrati pa gasilskim društvom, ki so naši naročniki, mesečnih naročnin za meseca julij in avgust ne bomo zaračunali.

Tokratni požar je resda pod nadzorom in upamo, da se v taki razsežnosti nikoli več ne ponovi, bomo pa Gasilski zvezi Slovenije zagotovili tudi nekaj dronov, ki bodo v prihodnje pripomogli k še učinkovitejšemu reševanju in gašenju.

Med junaki na Krasu tudi Telemachovci

S ponosom lahko povemo, da je med prostovoljnimi gasilci, ki so aktivno branili goriški Kras, tudi nekaj Telemachovcev, ki bi se jim ob tej priložnosti radi iz srca zahvalili za požrtvovalnost in pogum!

Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi na vse naše tehnične ekipe, ki so ves čas skrbno nadzorovale in skrbele za nemoteno delovanje naših storitev.

Slovenci smo pravi prijatelji v nesreči in tudi tokrat smo ponovno dokazali, da skupaj zmoremo NAJVEČ.

Lep pozdrav,

Telemach