Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 30.06.2021. 22:00:00

Telemach novi generalni sponzor prve slovenske nogometne lige

Telemach je postal generalni sponzor prve slovenske nogometne lige, ki se odslej imenuje Prva liga Telemach. Pogodbo sta na Brdu pri Kranju podpisala predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović in predsednik Telemachovega poslovodstva Adrian Ježina.
»Slovenski klubski nogomet je v vzponu in veseli me, da so pri Telemachu prepoznali pomen, ki ga ima tekmovanje pri klubih in navijačih. NZS in klubi se veselimo partnerstva in zaveze k napredku. Delimo skupne vrednote in imamo skupni pogled na razvoj lige,« je ob podpisu pogodbe s Telemachom povedal predsednik NZS Radenko Mijatović.
»Prva slovenska nogometna liga je ena najbolj prepoznavnih znamk slovenskega športa in ponosni smo, da bo odslej nosila naše ime. Pri Telemachu res z veseljem podpiramo slovenski šport, pri čemer je seveda nogomet zgodba zase. Mislim, da se bo tudi s prihodom United Medie, ki je kupila medijske pravice za prenose tekem prve lige, in s Telemachovim sponzorstvom prva slovenska liga dvignila še na višjo raven,« pa je dodal Adrian Ježina.
Prve tekme v sezoni 2021/2022 bodo že 17. julija, naslov prvaka bo branila Mura, v Prvi ligi Telemach pa bodo nastopali še Maribor, Olimpija, Domžale, Bravo, Tabor Sežana, Celje, Aluminij, Koper in Radomlje. Velika novost v prihajajoči sezoni bo tudi uporaba tehnologije VAR (Video Assistant Referee ), ki bo skrbela za še večjo regularnost in integriteto tekmovanja.
Telemach je tako dodal nov del v svoj bogat sponzorski mozaik. Čeprav so v središču njegovega delovanja telekomunikacijske storitve, je tudi velik podpornik slovenskega športa. Je namreč generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije, glavni sponzor Tenis Slovenija in zlati sponzor slovenske nordijske reprezentance.