Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 19.02.2020. 00:00:00

Telemach ima najboljše omrežje

Neodvisna raziskava mednarodnega podjetja Umlaut je pokazala, da imamo najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji!


Dolgoročen razvoj mobilnega in fiksnega omrežja, naložbe v višini več kot 100 milijonov evrov ter napredna tehnologija in inovacije Telemachovim uporabnikom v Sloveniji potrjeno ponujajo najboljšo uporabniško izkušnjo tako na področju mobilnih kot fiksnih storitev. To je potrdila neodvisna raziskava, ki je preučevala uporabniško izkušnjo, kar je za vsakega posameznika in poslovnega partnerja ključno merilo zadovoljstva.


Zadovoljstvo uporabnikov se odraža tudi v neprestani rasti števila uporabnikov in njihovem zadovoljstvu. »Certifikat je potrditev našega večletnega dela in prizadevanj, da postanemo najboljši. Imamo odlično tehnologijo, pripravljeno na izzive prihodnosti in nadaljnji razvoj. Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE,« pravi Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.


Telemachova ponudba mobilnih paketov družine VEČ in paketov EON torej deluje na najboljšem omrežju. Vsebinsko bogati paketi in vključene dodatne storitve so gonilo nadaljnjega razvoja z namenom izpolnjevanja pričakovanj uporabnikov.


________________


Telemach je na podlagi rezultatov neodvisne raziskave o mobilnem in fiksnem omrežju v Sloveniji, opravljene s strani podjetja UMLAUT v obdobju od julija do novembra 2019, za mobilno in fiksno omrežje prejel certifikat »Najboljši na testu«, ki velja za globalni panožni standard merjenja kakovosti omrežja in zadovoljstva uporabnikov. V okviru raziskave so bili testirani elementi mobilnega omrežja (pokritost govorih storitev, pokritost prenosa podatkov, pokritost z LTE/4G, hitrost prenosa podatkov do uporabnikov, hitrost prenosa podatkov od uporabnikov ter dostopnost podatkovnega omrežja) ter fiksnega omrežja (prepustnost in latenca).