Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.06.2020. 00:00:00

TELEFONA MESECA JUNIJA

Prvi poletni mesec prinaša izjemno privlačno akcijo! Telefonoma meseca, ki sta tokrat Samsung Galaxy A51 in Samsung Galaxy S20+, smo dodali še komplet s športno kamero GoPro Hero8 Black in stabilizacijsko palico za telefon DJI Osmo Mobile 3 Combo.
Galaxy A51 je do konca meseca v paketu NAJVEČ skupaj s stabilizacijsko palico lahko vaš že za 15,66 EUR mesečno, medtem ko vam je Galaxy S20+ skupaj s paketom GoPro Hero8 Black na voljo že za 51,66 EUR na mesec.
Pri tem izkoristite tudi spletno akcijo s paketi ŠE VEČ in NAJVEČ, kjer vas čaka še tri mesece brez naročnine!
Samsung Galaxy A51
Brezkončni O-zaslon z diagonalo 16,4 cm optimizira vizualno simetrijo. S pomočjo tehnologije Super AMOLED lahko zdaj brez prekinitev gledate filme in nadaljevanke, igrate igre, brskate po internetu in opravljate več nalog hkrati. Štiri kamere, od katerih ima glavna ločljivost 48 MP, omogočajo fotografiranje z boljšo perspektivo, z ultra širokokotno kamero pa ujamete pogled na svet s širšim zornim kotom. Galaxy A51 ima baterijo z zmogljivostjo 4000 mAh in napreden osemjedrni procesor, velikost notranjega pomnilnika pa znaša 128 GB. V programsko in strojno opremo je vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa.
Samsung Galaxy S20+
Revolucionarna funkcija 8K bo spremenila vaš način ustvarjanja videoposnetkov in fotografij, saj omogoča mobilno snemanje videoposnetkov v najvišji ločljivosti doslej. Telefon ima četverno zadnjo kamero, od katerih glavna zagotavlja izjemno ločljivost 64 MP, večje tipalo omogoča ustvarjanje ostrih in svetlih fotografij tudi ob šibki svetlobi, še svetlejše pa je na voljo v nočnem načinu. Telefon ima brezkončni O-zaslon s HDR10+, baterijo s kapaciteto 4500 mAh, pomnilnik pa lahko s pomočjo kartice microSD razširite na skupno kar do 1 TB.
Paket s kamero GoPro HERO8 Black
Najbolj vsestransko kamero GoPro doslej lahko zahvaljujoč njenemu dovršenemu oblikovanju spravite v vsak žep, vgrajena poklopna jezička pa omogočata preprosto menjavo nosilcev. V paketu je vključeno držalo Shorty, SD spominska kartica 32 GB, dodatna baterija in naglavni trak Headstrap.
Stabilizacijska palica DJI Osmo Mobile 3 Combo
Stabilizacijska palica za pametne telefone z inteligentnimi funkcijami zagotavlja stabilne in jasne posnetke. Na voljo je v kompletu z dodatno torbico in stojalom.
Več o akciji na povezavi.