Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.11.2022. 10:02:12

TELEFON MESECA NOVEMBRA

Slasten kostanj, vroča čokolada in … nov telefon! Vse to so dobrote, s katerimi vam lahko postreže barvita jesen. Novembra sta nas očarala Realme GT Neo 3 in Realme 9 PRO, ki velja za najzmogljivejši telefon v svojem razredu!

 

Realme 9 PRO

Realme 9 PRO vas bo presenetil z odlično 64MP kamero, podprto z naprednimi programskimi rešitvami za nočno slikanje. Ta najzmogljivejši telefon v svojem cenovnem razredu odlikuje najhitrejši procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G. Aparat se ponaša z velikim zaslonom (6,6”) s 120HZ osveževanjem. Navdušeni boste tudi nad hitrostjo polnjenja, s priloženim 33-vatnim hitrim polnilcem boste baterijo telefona do 50 odstotkov napolnili v le 27 minutah.

Realme 9 PRO si v paketu NAJVEČ do konca novembra lahko privoščite le za 9 evrov na mesec.

 

Realme GT Neo 3 5GB

Poslovite se od prazne baterije, Realme GT Neo 3 5GB se namreč ponaša z najhitrejšim polnjenjem na trgu in 150-vatnim hitrim polnilcem, ki baterijo v celoti napolni v pičlih 15 minutah! Telefon odlikuje  tudi Flagship kamera z izjemnim IMX766 senzorjem, ki je podprta z naprednimi programskimi rešitvami in optično stabilizacijo. Dopolnjuje ga še izjemno hiter procesor in super AMOLED zaslon z vgrajenim čitalcem prstnih odtisov.

Realme GT Neo 3 bo do konca novembra v paketu NAJVEČ vaš že za 23 evrov mesečno.

 

Pripravili smo tudi posebno akcijo za ČRNI PETEK! Vsi trije mobilni paketi VEČ so ob sklenitvi novega naročniškega razmerja na voljo po izjemni ceni – za prvo polovico leta le 1 EUR mesečno!

Ne pozabite pa ob nakupu v svojo košarico dodati tudi zavarovanje zaslona – ta te stane le 2,99 EUR na mesec, vaš zaslon pa bo tako ostal varen pred praskami, udarci in ostalimi poškodbami.