Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 28.02.2021. 23:00:00

Telefon meseca marca

V mesecu marcu nas navdušujejo toplejše temperature, skoraj pomladno vreme in s tem čudoviti trenutki na prostem, ki jih lahko za vedno ujamete v objektiv telefona meseca marca. Mesec marec prinaša vrhunska telefona meseca Samsung Galaxy A12 in Samsung Galaxy S21+ po izjemni ceni.


Samsung Galaxy A12
Razširite svoj pogled na 16,5-centimetrski brezkončni V zaslon Samsung Galaxy A12 telefona in odkrili boste nov svet. S HD+ tehnologijo bodo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre, jasne in razločne. Galaxy A12 združuje poenostavljeno estetiko s klasičnimi barvami. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto upravljanje po zaslonu. Ujemite nepozabne trenutke v jasnih podrobnostih z 48-MP glavno kamero.
Paket NAJVEČ
Redna cena: 7,99 EUR / mesec
Akcijska cena: 6,50 EUR / mesec


Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21 ima 17-centimetrski zaslon, ki je inteligentni dinamični brezkončni-O AMOLED 2X s hitrostjo osveževanja 120 Hz. Fotoaparat Contour Cut se odlično vključuje v elegantno zasnovo mobitela. Izboljšana funkcija 8K Snap omogoča snemanje kristalno jasnih videoposnetkov 8K. Trojna kamera profesionalnega razreda temelji na umetni inteligenci, sistem kamer pa intuitivno oceni motiv in se mu prilagodi, da je posnetek vedno popoln.
Paket NAJVEČ
Redna cena: 39,20 EUR / mesec
Akcijska cena: 37,40 EUR / mesec
Ne spreglejte niti dodatne odlične ponudbe! Novi in obstoječi naročniki ob sklenitvi novega naročniškega razmerja v paketu ŠE VEČ ali NAJVEČ 6 mesecev uživajte v komunikaciji z najbližjimi za le 1 eur/mesec! Prvih 300 naročnikov pa prejme še vstopnico za ogled prve digitalne komedije v Sloveniji – Optimisti.
Izberite svoj telefon meseca