Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.03.2023. 13:45:40

Telefon meseca marca

Pričakajte pomlad z novim telefonom ali pa poskrbite za prijetno presenečenje ob dnevu žena ali materinskem dnevu! Marca vas v naši ponudbi čakata dva modela znamke Samsung; eden po znižani ceni, drugega pa lahko dobite v kombinaciji s praktičnim darilom!

Samsung Galaxy A33 5G

Odlikuje ga 16,3-centimetrski brezkončni-U zaslon. S FHD+ Super AMOLED tehnologijo zaslona lahko tudi pri močni svetlobi na prostem doživite svet v živahnih in realističnih barvah in visoki ločljivosti. Manj zameglitev, več podrobnosti in živahen kontrast zagotavljajo kakovostne videe in slike. Kamera z več objektivi vaše fotografije povzdigne na višjo raven, 5000 mAh baterija pa vam omogoča več časa za pretakanje, deljenje vsebin, igranje iger in še več. V programsko in strojno opremo telefona je vgrajen Samsung Knox sistem, ki telefon varuje od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh varuje najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami.

Marca vas Samsung Galaxy A33 5G v paketu NAJVEČ čaka že za 10,40 evrov mesečno.

Samsung Galaxy S23 Ultra 

Samsung S23 Ultra predstavlja popolno izbiro za vse fotografske navdušence. Telefon je opremljen z zadnjo kamero z ultra široko ločljivostjo in sprednjo 12 Mpx Selfie kamero. Najnaprednejši Galaxy senzor kamere in najhitrejši procesor se prilagodita šibki svetlobi in zmanjšata šum, objektiv kamere pa zmanjša bleščanje in tako zagotovi še razločnejšo sliko. Posnete slike boste lahko shranili neposredno v telefon z ogromnim ROM pomnilnikom 512 GB, na voljo pa je tudi možnost DualSIM. Poleg tega Galaxy S23 Ultra podpira najhitrejšo omrežno povezavo 5G in ima pripravljen par stereo zvočnikov s tehnologijo Dolby Atmos za osupljiv zvok. Zaradi uporabe ozaveščenih materialov je to Samsungov najbolj okolju prijazen pametni telefon doslej. Reciklirano steklo in PET-folija poudarita zunanjost telefona, škatla iz recikliranega papirja pa skrbi za planet.

Samsung Galaxy S23 Ultra lahko marca dobite v kombinaciji s priljubljenimi slušalkami Galaxy Buds 2.