Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.05.2021. 22:00:00

Telefon meseca maja

Obeležite mesec ljubezni z novim telefonom! Nas sta očarala kar dva Samsungova lepotca, ki sta v maju na voljo po neverjetni ceni. Eden izmed njiju je lahko vaš že za ceno sladoleda
Samsung Galaxy A02s združuje poenostavljeno estetiko s klasičnimi barvami. Zaradi zaobljene oblike je udoben za uporabo in omogoča preprosto gibanje s prsti po zaslonu. Nežna površina s sodobnim mat zaključkom je na voljo v črni in beli barvi. Galaxy A02s vam omogoča, da za vselej ujamete nepozabne trenutke v jasnih podrobnostih s 13 MP glavno kamero. Navdušil vas bo s hitrim polnjenjem, velikim zaslonom, za zabavo pa bo poskrbel Game launcher.
Maja si ga v paketu NAJVEČ lahko privoščite že za 2,90 EUR na mesec.
Samsung Galaxy S21 5G  vas bo očaral z inteligentnim, dinamičnim, brezkončnim – O AMOLED zaslonom s hitrostjo osveževanja 120 Hz. Fotoaparat Contour Cut se odlično vključuje v elegantno zasnovo mobitela. Izboljšana funkcija 8K Snap bo poskrbela za kristalno jasne videoposnetke. Nova serija mobitelov Galaxy S21 nudi večjo zmogljivost za obdelavo fotografij, zajemanje videoposnetkov 8K, hkrati pa podpira maratonsko igranje iger v oblaku.
V mesecu ljubezni je Galaxy S21 5G v paketu NAJVEČ lahko vaš že za 25,99 EUR mesečno.
Poleg izjemne cene pa lahko uživate še v neomejeni komunikaciji in si ob sklenitvi novega naročniškega razmerja na paket ŠE VEČ ali NAJVEČ zagotovite kar 50 % nižjo naročnino za celotno prvo leto vaše vezave! Prek spleta se splača.
 
Preverite ponudbo naprav