Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.01.2023. 09:53:00

Telefon meseca januarja

Zakorakajte v novo leto z novim telefonom! Naša favorita v januarju sta dva priljubljena predstavnika družine Samsung Galaxy, ki čakata na vas po neverjetnih cenah. Popestrite si začetek leta in ob nakupu novega telefona prejmite še tablični računalnik!

Samsung Galaxy A33 5G

Razširite svoj pogled na 16,3-centimetrski brezkončni-U zaslon. S FHD+ Super AMOLED tehnologijo zaslona lahko tudi pri močni svetlobi na prostem doživite vse v živahnih in realističnih barvah v visoki ločljivosti. Kamera z več objektivi na tem pametnem telefonu vaše fotografije povzdigne na naslednjo raven. Ujemite najbolj smešne trenutke z novimi Snapchat objektivi, ki se redno posodabljajo v zabavnem načinu. 5000 mAh baterija vam daje več časa za pretakanje, deljenje vsebin in igranje iger. Z vgrajenim senzorjem prstnih odtisov na zaslonu se lahko v trenutku prijavite v aplikacije in spletna mesta, ne da bi pri tem ogrožali varnost naprave.

Samsung Galaxy A33 si januarja v paketu NAJVEČ lahko privoščite že za 10,50 evrov mesečno.

Samsung Galaxy S22 5G  + Samsung Galaxy TAB A8

Samsungov pametni telefon leta 2022 odlikujejo čudovit zaslon, dobra zmogljivost in dolga življenjska doba baterije. Trojna glavna kamera in kamera za selfije ponujata inovativno strojno in programsko opremo kamere, da lahko enostavno posnamete celo galerijo neverjetnih vsebin. Revolucionarne posodobitve glavne kamere in kamere za selfije omogočajo snemanje izjemnih portretov in avtoportretov, tudi pri slabši svetlobi. Ne glede na to, ali snemate svoj dan, igrate igre celo noč ali preprosto brskate med objavami, 4 nm procesor zagotavlja neverjetno brezhibno izkušnjo. Zahvaljujoč posebnemu steklu vam ni potrebno skrbeti za padce. Telefon je obdan s poliranim zaščitnim Armor aluminijastim okvirjem, njegova odpornost proti vodi s standardom IP68 pa prenese tudi pljuske.

Samsung Galaxy S22 5G  vas skupaj s tablico Samsung Galaxy TAB A8 v paketu NAJVEČ čaka že za 31,90 evrov na mesec.