Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Telefon meseca januarja Telefon meseca januarja Telefon meseca januarja Telefon meseca januarja

Telefon meseca januarja

Nazaj na Novosti
People

| 03.01.2019. 00:00:00

Telefon meseca januarja

V prvem mesecu novega leta sta nas očarala Samsung Galaxy A9 in Samsung Galaxy A7. Ne zamudite odlične priložnosti in si po izjemni ceni zagotovite telefon meseca!Samsung Galaxy A9
je ustvarjen za tiste, ki vedo, kaj želijo, in k temu stremijo. Zapeljivo in ergonomsko oblikovanje, ki se prilega dlani s 3D ukrivljeno hrbtno stranjo, vam ponuja visokokakovosten občutek udobja. Naj gre za drzen selfi ali popoln panoramski posnetek, je Galaxy A9 najboljši spremljevalec za zajemanje vsakodnevnih dogodivščin, ne glede na to, kam vas življenje vodi. S štirimi objektivi lahko še na več načinov izrazite svojo ustvarjalnost ter zajamete, ustvarite in delite osupljive fotografije.


V paketu ŠE VEČ vam je januarja na voljo že za 17,83 EUR na mesec.


Samsung Galaxy A7 bo poskrbel za popoln selfi v vsakem delu dneva. Z glavno kamero z ločljivostjo 24 MP, samodejnim ostrenjem in bliskavico LED vam ne bo več treba skrbeti za pravilno osvetlitev. Posnemite svoje selfije z učinkom bokeh in funkcijo ostrenja pri selfiju, z ročnim uravnavanjem svetlobe pa lahko posnemate profesionalno fotografsko osvetlitev. Fotografije lahko še dodatno prilagodite z dodajanjem besedila, smeški razširjene resničnosti in filtri, ki vas bodo še polepšali. Ko gre za slog, Galaxy A7 ne sprejema kompromisov, saj s stranskim bralnikom prstnih odtisov za večje udobje in elegantno obliko v steklo oblečenega pametnega telefona poskrbi za izjemen občutek v dlani.


V paketu ŠE VEČ si ga januarja lahko privoščite že za 8,83 EUR na mesec.Več informacij je na voljo tukaj.