Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.08.2022. 07:51:09

Telefon meseca avgusta

Preživite najbolj vroče dni v letu z najbolj vročim telefonom! Naš izbor v avgustu sta iPhone 13 in iPhone 13 PRO, ki čakata na vas po neverjetnih cenah!

Apple iPhone 13 (128 GB) odlikuje nov sistem kamer, ki obljublja čudovite fotografije. Pri snemanju videoposnetkov boste ostali brez besed, saj iPhone 13 samodejno poskrbi za čudovite učinke globine in prehode ostrine, kar omogoča povsem novo raven pripovedovanja vaših zgodb. Ultra hitri procesor Bionic A15 dopolnjuje štirijedrni grafični procesor, ki skrbi za 30 odstotkov hitrejšo grafiko v igrah. Z novo, daljšo zmogljivostjo baterije boste v svojih fotografijah, videih in igrah vsak dan uživali še dlje.

Avgusta si ga v paketu NAJVEČ lahko privoščite že za 33,5 evrov na mesec.

Apple iPhone 13 PRO (128 GB) prinaša izjemno odziven, svetel in oster zaslon Super Retina XDR s ProMotion. Procesor A15 Bionic je ultra hiter in kos vsakršni nalogi. Nov sistem kamer s kakovostnim in raznovrstnim zajemanjem fotografij bo poskrbel za prave mojstrovine v vaši galeriji, poseben poudarek pa je tokrat na makro fotografiji za zajem najmanjših podrobnosti. Novi kinematografski način vam omogoča snemanje s kakovostjo in dramatičnostjo pravega filmskega studia, z osveževanjem 120 Hz pa bo igranje iger še bolj tekoče in zabavno.

Avgusta je v paketu NAJVEČ lahko vaš že za 42,9 evrov na mesec.