Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.08.2020. 00:00:00

Telefon meseca avgusta

Na vrhuncu poletja vam ponujamo akcijo, ki je ne smete zamuditi. Telefona meseca avgusta sta namreč odlična Huawei P40 PRO in P40 Lite.


Od 3. do 31. avgusta oziroma do razprodaje zalog je ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja v paketu NAJVEČ z vezavo za 24 mesecev lahko telefon P40 PRO vaš že za 27,95 EUR mesečno (namesto 33,83 EUR). P40 Lite bo v paketu ŠE VEČ z vezavo za 24 mesecev vaš že za 7,83 EUR na mesec (namesto 9,91 EUR)!
Poleg prihranka pri obroku za telefon vas razveseljujemo tudi z izvrstnim darilom. Do konca meseca avgusta oziroma do preklica vam bomo ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za paket mobilnih storitev VEČŠE VEČ in NAJVEČ preko spleta priložili brezžične slušalke, izbirali pa boste lahko med dvema modeloma: BTMUSICSOUND ali Cellularline TWS Music Sound.


Ob tem ne pozabite na spletno akcijo: 3 mesece brez naročnine na paketa ŠE VEČ in NAJVEČ za nova naročniška razmerja v NAJ omrežju.


Huawei P40 PRO


S štirimi kamerami Leica Ultra Vision lahko kjerkoli in kadarkoli posnamete fotografije in videoposnetke, ki bodo govorili namesto vas. Najnovejši procesor Kirin 990 5G bo sprožil pravo revolucijo pri dojemanju hitrosti in zmogljivosti. Telefon ima 6,58-palčni zaslon OLED, zaobljen na vseh štirih robovih, in kar 8 GB delovnega pomnilnika. Za vse ljubitelje selfijev bo poskrbela sprednja selfie kamera z ločljivostjo 32 MP in možnostjo snemanja v 4K. Da bo zabava ob uporabi Huawei P40 PRO trajala, bo poskrbela zmogljiva baterija s kapaciteto 4200 mAh in možnostjo hitrega žičnega (do 40 W) in brezžičnega (do 27 W) polnjenja SuperCharge.


Huawei P40 Lite


Različica Lite v seriji P je vedno združevala dostopno ceno in lastnosti, ki bi jih pričakovali pri mnogo dražjih modelih. Letos P40 Lite ponuja izjemno hitro polnjenje z močjo 40 W in baterijo z zmogljivostjo 4200 mAh, zadnjo stran aparata pa krasijo kar štiri odlične kamere. Glavna z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in dve z 2 MP - ena skrbi za odlične makro posnetke, druga pa služi kot tipalo globine, za ostre motive v ospredju in zamegljeno ozadje. Za odklepanje naprave sta na voljo čitalec prstnih odtisov, tokrat integriran kar v gumbu za vklop, ali prepoznava obraza s pomočjo sprednje kamere.


Pogoji akcij: Telefon meseca avgusta / Vroča spletna akcija / 3 mesece brez naročninePreverite ponudbo