Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 17.08.2023. 14:10:00

Vse tekme svetovnega prvenstva v košarki si oglejte pri Telemachu na programih Sportklub in ŠPORT TV

Svetovno prvenstvo v košarki bodo od 25. avgusta dalje gostili Filipini, Indonezija in Japonska. Prvič v zgodovini bo največji reprezentančni dogodek priredilo več držav, Slovenija pa se bo že četrtič udeležila turnirja najboljših reprezentanc na svetu.

 

Svetovno prvenstvo bo potekalo od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinih, Japonskem in v Indoneziji. V prvem delu bo med 25. in 30. avgustom vsaka izmed reprezentanc odigrala tri tekme skupinskega dela. Slovenci se bodo kot nosilci skupine F na japonskem otoku Okinawa v soboto, 26. avgusta pomerili z Venezuelo, v ponedeljek, 28. avgusta z Gruzijo ter za konec uvodnega skupinskega dela v sredo, 30. avgusta še z Zelenortskimi otoki. Vse tekme slovenske reprezentance se bodo začele ob 20.30 uri po lokalnem, oziroma 13.30 uri po slovenskem času. 

Četrtfinalni dvoboji bodo na sporedu 5. in 6. septembra, polfinalna obračuna 8. septembra, tekma za tretje mesto in veliki finale pa 10. septembra.

 

Vse tekme prvenstva, ki jih bosta prenašala Sportklub in Šport TV, boste lahko spremljali s paketi EON in paketi VEČ, kjerkoli in kadarkoli. Če niste naročnik Telemachovih storitev, vam je na voljo predplačniški paket EON, ki je dostopen v omrežju kateregakoli operaterja. Ta je po ceni 14,50 evra za tri mesece na prodaj v Telemachovih poslovalnicah, na bencinskih servisih Petrol in MOL, v Big Bangu, trgovinah TUŠ, Interspar in določenih Spar ter v spletni trgovini Shoppster.

 

Pozor pa tudi naši sledilci na družbenih omrežjih! Kot generalni sponzor Košarkarske zveze Slovenije in vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc bomo na Facebooku in Instagramu pripravili nagradne igre, v katerih bomo podelili kar nekaj zelo privlačnih nagrad, zato nam v naslednjih dneh in tednih sledite še posebej pozorno.

 

Še več o svetovnem prvenstvu v košarki za moške in reprezentancah, ki se bodo potegovale za naslov prvaka, si lahko preberete tukaj.