Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 25.09.2023. 09:08:07

To jesen bodo zvezde svetlejše s premierami na Star Channel

1. oktobra se v Sloveniji FOX preimenuje v STAR Channel. Zvezdniška preobrazba prinaša priljubljene serije in vznemirljive nove naslove.

To jesen bo televizijska zvezda zasijala v domovih ljubiteljev vrhunskih vsebin. Kot je družba The Walt Disney Company napovedala že lani, se bo FOX preimenoval v STAR Channel. Novo ime ter izstopajoča vizualna podoba znamenitega televizijskega programa bosta osvetlila male ekrane že 1. oktobra.

STAR Channel bo ostal dom drznih zabavnih vsebin s poslanstvom, da prinaša najboljše akcijske, dramske in komične serije vodilnih studiev. Gledalci se bodo lahko razveselili zgodb, ki jih poznajo in imajo radi, z naslovi, kot so »Simpsonovi«, »Castle«, »Kosti«, pa tudi vznemirljivih premier, kot so priljubljena komična serija »Samo umori v stavbi« s Stevom Martinom, Martinom Shortom in Seleno Gomez, akcijsko-pustolovska serija »Resnične laži«, sodoben pristop k istoimenskemu izvirnemu filmu, in proceduralna drama »Alarm: Enota za pogrešane osebe«.

Zvezdno konstelacijo zabavnih programov v portfelju družbe The Walt Disney Company v Sloveniji dopolnjujejo STAR Life, STAR Crime in STAR Movies.

STAR Life bo gledalcem še naprej ponujal lahkotne vsebine in bo njihovo okno v najnovejše romantične, dramske in dramsko-komične naslove. Skupaj z oblikovno preobrazbo bo program oboževalcem prinesel tudi »zvezdniški dež« s premierami serij, kot sta »Ustrahovani«, v kateri igrata Julia Roberts in Sean Penn, ter »Mali požari povsod« z Reese Witherspoon in Kerry Washington v glavnih vlogah. Gledalci bodo imeli priložnost preživeti ure s priljubljenimi liki, kot so dame iz Wisteria Lane, dobro znane iz serije »Razočarane gospodinje«, ter posvečenimi medicinskimi strokovnjaki iz »Talenti v belem«.

STAR Crime bo ostal zvest tradiciji in si prizadeval privabiti ljubitelje kriminalk s svojim programom, ki bo poln izvirno oblikovanih, izpopolnjenih in visoko kakovostnih kriminalnih vsebin. Poleg prenove programa nas čakajo tudi premiere serij, kot sta »Will Trent« in »Vrnitev iz raja«.

In nazadnje, toda zagotovo ne manj pomembno: STAR Movies bo prinesel vzdušje velikega platna v domove oboževalcev po vsej Sloveniji s posebno mešanico uspešnic in klasičnih filmov.

Vse naslove in več vaših najljubših zabavnih vsebin boste našli na STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies od oktobra na istih mestih v elektronskem programskem vodniku (EPG).

Želite vedeti, kaj vas še čaka na STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies?

Udobno se namestite, sprostite in ne menjajte programa!