Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu! Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu! Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu! Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu!

Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu!

Nazaj na Novosti
People

| 18.03.2019. 00:00:00

Sodelujte v nagradni igri in si prislužite oddih v glampingu!

Ste izčrpani od vsakodnevnih naporov, bi potrebovali kak dan sprostitve le zase? Dr. Fit in jogi Jai Sugrim vas bosta odpeljala na vikend oddih v prelep Eco resort pod Veliko planino!


Življenjski guru in mojster joge Jai Sugrim je na sporedu vsak vikend ob 05:35 zjutraj ter zvečer ob 22:00 na programu Dr. Fit, ki skrbi za zdrav življenjski slog in ga med številnimi drugimi vsebinami najdete v paketu BOX TV. Program Woman zagotavlja vsebine, ki zanimajo nežnejši spol, Planet Earth pa je dokumentarni program, s katerim se boste lahko podali na potovanja, izvedeli več o zgodovini in znanstvenih odkritjih ali pa se sprostili v svetu živali in narave. V paketu pa najdete tudi 4 programe za odrasle.Programe iz paketa BOX TV lahko spremljate v razširjeni shemi, ali ga posebej doplačate v osnovni oziroma začetni shemi.


V sodelovanju s ponudnikom programov Dr.Fit, Woman in Planet Earth (InTheBOX.TV) smo na Telemachovem Facebook profilu pripravili posebno nagradno igro, ki vam lahko prinese vikend v eko resortu ob vznožju Velike Planine. Bivali boste v prikupnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, svoje misli in telo pa boste lahko sprostili v finski savni, obdani z neokrnjeno naravo in čudovitim razgledom.


Več boste izvedeli na našem Facebook profilu. Nagradno vprašanje bomo objavili danes ob 17.00 uri.


Srečno!