Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 17.07.2020. 00:00:00

SKOČI V NOV SVET

Predstavljamo vam novost na slovenskem trgu – REALME, ki je najhitreje rastoča blagovna znamka mobilnih telefonov na svetu. Spada v skupino BBK, drugega največjega proizvajalca telefonov na svetu, ki združuje blagovne znamke Oppo, Vivo, OnePlus in REALME. Mladim uporabnikom ponuja celovito in vrhunsko izkušnjo za dostopno ceno. Izdelki REALME prinašajo čudovito oblikovanje, pametne rešitve in vrhunsko tehnologijo v vseh cenovnih razredih.
V naši ponudbi lahko izbirate med štirimi modeli telefonov: Realme 6 Pro, Realme 6, Realme C3 in Realme X50 Pro, ki ga lahko dobite samo pri Telemachu.
Ne spreglejte tudi ugodnosti ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za pakete ŠE VEČ in NAJVEČ prek spleta: kar 3 mesece komunicirate brez naročnine!
Realme 6 Pro odlikuje 6 kamer za neverjetne fotografije, zaslon PRO, zmogljiva baterija, hitro polnjenje in izjemno zmogljiv procesor.
Primarni objektiv z ločljivostjo 64 MP s svojo velikostjo tipala omogoča zajem odličnih fotografij tudi v šibki svetlobi. Širokokotni objektiv (8 MP), teleobjektiv (12 MP) in portretni objektiv (2 MP) dodajo možnost zajema različnih perspektiv. Baterija s kapaciteto 4300 mAh se samo v 60 minutah napolni do 100 odstotkov. Realme 6 Pro je z najnovejšim procesorjem Snapdragon 720G izjemno zmogljiv.
Realme 6 ima najnovejši procesor Helio G90T, zaslon z osveževanjem 90 Hz in štiri kamere.
Štiri kamere zagotavljajo fotografije vrhunske kakovosti. Primarni objektiv z ločljivostjo 64 MP z velikim tipalom omogoča zajem neverjetnih fotografij, širokokotni (8 MP), super makro (2 MP) in portretni objektiv (2 MP) pa dodajo možnost zajema različnih perspektiv. Zaslon velikosti 16,51 cm z osveževanjem s frekvenco 90 Hz zagotavlja gladko delovanje.
Realme C3 vam prinaša trojno kamero in izjemno zmogljivost.
Baterija ima kapaciteto kar 5000 mAh ter možnost povratnega polnjenja. S pritiskom na čitalec prstnih odtisov se Realme C3 odklene že v 0,27 sekunde. Trojna kamera z ločljivostjo 12 MP omogoča snemanje in izjemno podrobne fotografije, super makro zaslonka z ostrenjem na razdalji najmanj 4 cm pa vam pričara makro posnetke.
Realme X50 Pro 5G z najnovejšo in najzmogljivejšo različico procesorja v telefonih Android podpira signal 5G.
Hitro polnjenje baterijo v celoti napolni v samo 35 minutah. Poleg kamere 64 MP AI Quad z 20-kratno povečavo ima Realme X50 Pro 5G še dve kameri za selfije, ki z dovršenim lepotnim algoritmom, tehnologijo HDR in učinkom bokeh omogočata širokokotno snemanje in s tem izjemne selfije.
Preverite ponudbo