Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 26.10.2021. 22:00:00

SERENGETI II: Druga sezona se vrača na BBC Earth

Vizualno osupljiva serija Serengeti, ki je bila nominirana za dve nagradi emmy (tako za fotografijo v kategoriji dokumentarni film in za izjemno naracijo), se z drugo sezono ekskluzivno vrača na program BBC Earth. Vsi ljubitelji živali boste lahko vsako nedeljo ob 18. uri uživali v pustolovščinah v osrčju neverjetne Afrike.
Prva sezona je doživela velik uspeh, sedaj pa druga sezona prinaša nove like in nova rivalstva v spektakularnem živalskem kraljestvu, ki smo ga že lahko spoznali. Humor, bolečina in napetost se bodo samo še okrepili s prihodom novih živali in zapletom dramatičnih zgodb.
Serengeti opisujejo kot popolno mešanico zabave in naravne zgodovine. Po zgodbah nas popelje z oskarjem nagrajena igralka Lupita Nyong'o. Živali v glavnih vlogah so zelo različne in imajo zelo raznolika življenja, čeprav imajo isti cilj: preživeti. Tu so levinja Kali, leopardja mladiča Mzuri in Dada, slonica Nalla, pavijan Bakari ter mnogi drugi. Svoja življenja previdno krmarijo v afriški divjini, kjer je lahko narava zelo kruta. Serija nam omogoča spremljanje njihovih dogodivščin in ogled njihovih zgodb, ki se razvijajo pred našimi očmi.
V dveh letih snemanja so ustvarjalci zajeli več kot 2.600 ur dogajanja, pri čemer so poskrbeli, da so zgodbe posneli iz več različnih zornih kotov in ujeli vedenje živali, ne da bi jih pri tem zmotili. Serija tako ponuja edinstveno priložnost, da živali spoznate od blizu, kar je zagotovo neverjetna izkušnja.
Ne zamudite serije vsako nedeljo ob 18.00 uri na programu BBC Earth (programsko mesto 422 na sprejemnikih EON in D3).