Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.09.2021. 22:00:00

September je prišel tudi v Video klub! Tu so naslovi, ki jih ne smete zamuditi

Poletje se uradno bliža koncu, jesen pa ljubiteljem kakovostnih serij in filmov prinaša nove in razburljive vsebine.
V katalog HBO OD prihaja nova serija Prizori iz zakonskega življenja, ki bo na voljo od 13. septembra.
Serija temelji na švedski klasiki, ki jo je ustvaril Ingmar Bergman in pod vprašaj postavlja pojme ljubezni, sovraštva, želje, monogamije, poroke ter ločitve iz zornega kota sodobnega ameriškega para. Mira (Jessica Chastain) v zakonu ni več zadovoljna, Jonathan (Oscar Isaac) pa je ustrežljiv in inteligenten profesor filozofije, ki si močno želi ohraniti njun odnos.
Uspešnica Klub srečno ločenih je komedija o dveh sostanovalcih, ki se po ločitvi poskušata čim bolj zabavati. Kmalu se jima pridružijo drugi ločenci in samski ljudje, ki iščejo zatočišče, njuna vila pa postane VIP-klub, v katerega so vabljeni vsi, ki si želijo zabave in svobode. Klub ima le en moto: nimaš partnerja, nimaš problemov. Film bo od 20. septembra na voljo v katalogu Cinestar Premiere Plus.
Če imate radi skrivnosti, ne smete zamuditi serije Primer Vigil, katere premiera je pričakovana za 27. september v katalogu Pickbox Now. Zaplet spremlja skrivnostne okoliščine izginotja škotske ribiške ladje in smrti na podmornici HMS Vigil, zaradi česar se policija znajde v sporu z mornarico in britansko obveščevalno službo.
Iz bogate ponudbe več kot 18.000 serij, filmov in dokumentarcev izberite, kar želite - samo v Video klubu Telemach.