Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 12.09.2023. 14:02:15

September in Video klub prinašata pustolovsko jesen

Ste pripravljeni na nove vsebine v Video klubu?

V katalogu Pickbox Now od 1. septembra uživajte v italijanski drami Umori v baru Lume. Massimo, lastnik italijanskega bara, pomaga detektivki Vittorii Fusco pri reševanju najrazličnejših skrivnosti v majhnem mestu na toskanski rivieri. Že v prvi epizodi se Massimo zaplete v veliko skrivnost, ki se razkrije po prometni nesreči, v kateri sta udeležena vidna politična predstavnica in njen sin.

V katalogu HBO si od 3. septembra oglejte pustolovski film Flash. Glavni junak Flash bo poskušal s svojimi supermočmi potovati skozi čas, da bi spremenil boleče dogodke iz preteklosti. Spremljajte pogumnega Flasha in ga spodbujajte na njegovih dogodivščinah.

UPS 2! Pustolovščina se nadaljuje - Presenečenje najmlajše gledalce čaka od 21. septembra dalje v katalogu CineStar Premiere Plus. Vsem znani mali junaki drvijo skozi osupljivo pustolovščino, polno nevarnih dogodkov in zabavnih trenutkov, ki pričarajo nasmehe na obraze naših najmlajših. Udobno se namestite in se prepustite fantastičnim doživetjem, ki vam jih zagotavljata samo Telemach in Video klub.