Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 29.03.2022. 22:00:00

Še več televizijskih vsebin brez doplačila!

V Telemachu cenimo vašo zvestobo. Zahvaljujemo se vam, ker nam izkazujete svoje zaupanje in ste z nami na poti uspešne zgodbe, ki jo Telemach piše skupaj z vami. Zato smo za vas, zveste naročnike naših fiksnih storitev, pripravili super ugodnost.

Izboljšajte svojo programsko shemo in glejte še več!

Vsem obstoječim naročnikom paketov EON ob vezavi za 24 mesecev brez doplačila zagotavljamo višjo programsko shemo, kot jo imate v obstoječem paketu. Glejte še več zanimivih televizijskih vsebin, odličnih serij in napetih filmskih uspešnic ter uživajte ob odličnih dokumentarnih in športnih vsebinah.

Višjo programsko shemo aktivirajte z enim klicem!

Aktivacija je enostavna. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete na telefonsko številko 070 700 700 in naši svetovalci bodo za vas hitro aktivirali višjo programsko shemo.

V obdobju trajanja akcije BREZPLAČNA VIŠJA SHEMA V PAKETIH EON Telemach obstoječim naročnikom, ki obnovijo naročniško razmerje s 24-mesečno vezavo za pakete EON Light in EON Full, za 24 mesecev nudi ogled višje sheme brez doplačila. Naročnikom paketa EON Premium, ki obnovijo naročniško razmerje s 24-mesečno vezavo, pa za obdobje 24 mesecev nudi ogled paketa Balkan brez doplačila. Ponudba velja za nakupe na vseh prodajnih mestih. Redne cene mesečne naročnine so cene paketov vsakokrat veljavnega cenika, ki se pričnejo obračunavati po poteku 24 mesecev od sklenitve aneksa. Ugodnosti v višini subvencionirane priključnine in razlike med redno in akcijsko ceno naročnine se vštevajo v prejeto ugodnost ob vezavi. Telemach si v skladu s 129. členom ZEKom-1 pridržuje pravico do spremembe aktivne naročniške pogodbe, kar lahko vključuje spremembo vsebine paketa, cene in/ali drugih pogojev zagotavljanja storitev. Naročniki bodo prek izbranih komunikacijskih kanalov in na spletni strani telemach.si/spremembe-pogojev o spremembah, pravicah, povezanih z odstopom, in drugih relevantnih podrobnostih obveščeni najmanj 30 dni vnaprej.