Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 10.02.2023. 07:14:16

Samsung predstavil novo serijo telefonov Galaxy S23, naročite svojega prvi!

Samsung predstavil novo serijo telefonov Galaxy S23, naročite svojega prvi!

Prihaja nova doba izjemne izkušnje pametnih telefonov. Začetek februarja je obeležila predstavitev nove serije Samsungovih mobilnih naprav Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23. Pri Telemachu že potekajo prednaročila, zagotovite si svoj Galaxy S23 prvi!

Najnaprednejši fotoaparat pri Galaxy S23 Ultra, vrhunska igralna zmogljivost in ekološko naravnana zasnova so združeni v najbolj inovativni Samsung Galaxy S seriji doslej. Na novo zasnovana mikroarhitektura procesorja povečuje zmogljivosti obdelave serije Galaxy S23 serije za približno 30 odstotkov v primerjavi s prejšnjo serijo. Serija Galaxy 23 je bila zasnovana z mislijo na planet, z njo si namreč Samsung še bolj prizadeva zmanjšati svoj vpliv na okolje, ne da bi pri tem ogrozil kakovost in estetiko.

Ob prednaročilu še dodatna ugodnost

Izberite vrhunsko izkušnjo in si novi Galaxy S23 privoščite prvi! Prednaročite ga pri Telemachu in pridobite posebno ugodnost:

  • dvojni spomin za ceno osnovnega in
  • zvišanje ocenjene vrednosti stare naprave za 100 EUR, če v odkup prinesete svojo staro napravo.
Predstavljena ponudba velja za prednaročila v obdobju od 1. do 16. februarja ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja.