Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 11.08.2022. 09:33:48

Prihaja serija najmočnejših Galaxy zložljivih telefonov: imejte ga prvi!

Tu so novi Samsungovi paradni konji družine Galaxy, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih. Preizkusite jih prvi in jih prednaročite do 25. avgusta pri Telemachu. Če se boste odločili in v odkup prinesli svojo staro napravo, vas čaka še poseben bon za nakup modelov Galaxy Z Fold4 in Galaxy Z Flip4.

Galaxy Z Fold4

Ob preklapljanju med besedili ali spremljanju e-pošte izkoristite razširjen glavni zaslon s funkcijo Multi View. Galaxy Z Fold4 je narejen iz materialov, ki so kos vsemu, kar bo priletelo v vaše življenje. Sprednja in zadnja ploskev sta narejeni iz najmočnejšega stekla na zložljivih napravah. Gre za edino zložljivo serijo z vodoodpornostjo po standardu IPX8, tako da v notranjost vašega telefona ne bo predrla nobena tekočina. Izboljšana OIS in VDIS bosta stabilizirala vaše video posnetke, funkcija Super Night Solution pa zmanjšala šum – vse to za osupljive posnetke ob zmanjšani svetlobi, ki kar prosijo, da jih znova predvajate.

Če boste ob nakupu predložili svojo staro napravo, boste za novi Galaxy Z Fold4 ob odkupni ceni dobili še dodatni bonus v vrednosti 200 evrov.

Galaxy Z Flip4

Gre za izdelek žepne velikosti, ki resnično izstopa. Majhen, a mogočen zložljiv telefon je dovolj kompakten, da se prilega vaši dlani, vendar kljub temu naredi velik vtis s svojimi elegantnimi odtenki, ki se ujemajo z vašim slogom. Z oceno IPX8 je Galaxy Z Flip4 edini vodoodporni zložljivi pametni telefon. Njegov sprednji in zadnji ovitek, ki sta odporna proti praskam, sta narejena iz najtrpežnejšega stekla na zložljivih napravah. S pomočjo novih kamer boste življenje zajeli z vseh zornih kotov, nadgrajeni 4nm procesor pa bo poskrbel, da vas baterija nikoli ne bo pustila na cedilu.

Ob predložitvi svoje stare naprave boste za novi Galaxy Z Flip4 prejeli še bonus v vrednosti 150 evrov.

*Skupna vrednost prihranka je odvisna od ocenjene vrednosti starega telefona v skladu z veljavnim cenikom odkupa pri Samsung prodajnem partnerju na dan cenitve in odkupa starega mobilnega telefona.