Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.01.2023. 14:29:40

Samo za Telemachove naročnike: Posebna ponudba Connect shopping vikend s super popusti in brezplačno dostavo na shoppster.si

Spletna trgovina Shoppster, kjer lahko Telemachovi naročniki v programu zvestobe Shoppster Smart Connect vsak mesec izbirajo kar med 100 izdelki, s prihranki tudi do 50 odstotkov, zdaj razveseljuje z novo ekskluzivno, časovno omejeno ponudbo! Potekala bo enkrat mesečno, ko bodo naročniki najhitreje rastočega operaterja v Sloveniji izpostavljene artikle lahko kupili po še dodatno ugodnih cenah.

V lanskem letu so se Telemachovi naročniki razveselili programa zvestobe Shoppster Smart Connect, kjer lahko vsak mesec izbirajo med kar 100 izdelki s prihranki do 50 odstotkov. V tej priljubljeni spletni trgovini pri nakupu izdelkov lahko izberejo obročno plačilo do 24 obrokov – brez obresti!

Tudi letos pri Shoppsterju namenjajo posebno pozornost naročnikom Telemacha, ki jih bodo enkrat na mesec razvajali s posebnimi ugodnostmi. Naročnikom bodo na voljo dodatni prihranki na izpostavljene artikle. Prva posebna ponudba se prične danes in traja do vključno nedelje, 15. januarja. Čakajo jih številni izdelki po izjemnih cenah in z brezplačno dostavo, med drugim:

- Samsung Smart TV, 139 cm kar 38% ugodneje, sedaj le 395,00 EUR,

-  Asus prenosnik, 42% ugodneje in tako le 219,00 EUR in

- HOOVER sušilni stroj s toplotno črpalko, 120 EUR prihranka, le 499,89 EUR.

Registracija v program zvestobe je enostavna. Na shoppster.si pri registraciji v Shoppster Smart Connect Telemachovi naročniki uporabijo podatke, s katerimi se vpisujejo v svoj uporabniški račun na naročniškem portalu Telemach. Če v naročniški portal še niso registrirani, pa se lahko v Shoppsterjev program vpišejo s številko kupca in pogodbe.

Več o posebni ponudbi si lahko ogledate tukaj.

Naj se leto prične s pametnimi nakupi!