Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz

S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz

Nazaj na Novosti
People

| 13.05.2019. 00:00:00

S TV5MONDE in Telemachom odpotujte v Pariz

TV5MONDE je za vas pripravil prav poseben program, posvečen canskemu filmskemu festivalu, na Telemachovem profilu na omrežju Facebook pa ob tem pripravljamo veliko nagradno igro za vikend paket za 2 osebi v Parizu!


Med 14. in 25. majem se potopite v osrčje canskega filmskega festivala, saj se bodo na programu TV5MONDE zvrstili ekskluzivni intervjuji v živo s promenade La Croisette, dobili boste vpogled v zaodrje festivala in lahko si boste ogledali portrete legendarnih filmskih ikon ter s festivalskimi nagradami nagrajene filme.


V duhu festivala smo v sodelovanju s programom TV5MONDE pripravili prav posebno nagradno igro, v kateri bo zmagovalec za nagrado prejel vikend paket za dve osebi v Parizu.Kako sodelujete?


V četrtek in petek (16. in 17. maja 2019) obiščite Telemachovo poslovalnico na Slovenski cesti 28 v Ljubljani, kjer lahko med 11.00 in 18.00 postanete prejemnik zlatega canskega leva ter nastopite v svoji filmski različici podelitve. Posnetek objavite na Telemachovem profilu na omrežju Facebook v komentarju naše nagradne objave z naslovom [NAGRADNA: POSTANI ZVEZDA IN OSVOJI VIKEND V PARIZU]*. Posnetek nato še javno objavite na lastnem profilu na Facebooku ali Instagramu ter uporabite oznaki #telemach in #TV5MONDE. Čas za objavo videa imate do nedelje, 19. maja 2019, do 13.00.


Srečno!*Nagradna objava bo v sredo, 15. maja 2019, objavljena na našem Facebook profilu, skupaj z več informacijami in pravilnikom nagradne igre.